Vrouw bevalt binnen vijf dagen van een eeneiige drieling: het is een wereldrecord - BekijkDezeVideo.nl
x
Vrouw bevalt binnen vijf dagen van een…
Hij bouwt een vlot om het nest van twee ongelukkige zwanen te redden: Klaar voor het pensioen: 15 mensen die er als kind al uitzagen als dames van middelbare leeftijd

Vrouw bevalt binnen vijf dagen van een eeneiige drieling: het is een wereldrecord

31 Mei 2021 • Door Janine
3.847
Advertisement

Stel, je zit midden in je zwangerschap, je verwacht een baby en de voorbereidingen voor de komst van het nieuwe gezinslid zijn in volle gang: wat kan er mis gaan? Er kunnen onverwachte dingen gebeuren, maar de verrassing die deze 33-jarige moeder uit New York kreeg, was echt recordbrekend. De vrouw die de hoofdrolspeelster is in dit zwangerschapsverhaal, heeft in vijf dagen tijd een eeneiige drieling gekregen!

De 33-jarige moeder heet Kaylie DeShane en ze had absoluut geen idee dat ze niet één maar drie baby’s in haar baarmoeder had; iets dat aan de ene kant een bevoorrechte toekomstige moeder van haar maakte, maar aan de andere kant waren de artsen nogal voorzichtig; dergelijke bevallingen waren zeer complex, en er was een mogelijkheid dat de geboorte van drie baby's tegelijkertijd onomkeerbare schade en mogelijk de dood van de baby's en de moeder zelf zou kunnen veroorzaken.

Om deze reden hadden de artsen Kaylie geadviseerd om alleen de eerste van de kinderen te baren, omdat het een vroeggeboorte zou zijn, sowieso al erg riskant, maar Kaylie en haar man waren niet van plan de andere twee op te geven door er maar één te redden: ze zou alle drie de baby's die ze droeg ter wereld brengen!

En zo gebeurde, Kaylie beviel niet alleen van haar drie kinderen in de tweeëntwintigste week van de zwangerschap, maar ze brak een merkwaardig record: ze is de eerste vrouw ter wereld die binnen vijf dagen een eeneiige tweeling heeft gekregen. Ja, je leest het goed, Kaylie is op 28 december 2019 bevallen van de eerste van de drieling maar de artsen adviseerden de moeder om de andere twee nog een paar dagen in haar baarmoeder te houden omdat ze vreesden dat een vroeggeboorte van een drieling te riskant was.

De eerste die het licht zag, was de kleine Cian, eind 2019, en in de daaropvolgende vijf dagen arriveerden Rowan en Declan: nu is het een prachtige en fantastische drieling die al meer dan een jaar gelukkig in huize DeShane wonen!

Advertisement

Moeder Kaylie zei: "Toen we erachter kwamen dat we drie kinderen kregen, schrokken we, maar het was geweldig. We zouden gelukkig zijn geweest met één baby, maar nu zouden we er drie hebben gekregen! Na vier jaar proberen zwanger te raken, besloten mijn man Brandon en ik om in-vitrofertilisatie te proberen. We hebben al een geadopteerde zoon, Holden van 7 jaar, en een stiefdochter, Naveah, van 12, maar we wilden een broertje of zusje voor hen. We besloten om met twee embryo's te proberen in plaats van één, omdat we dachten dat we een grotere kans hadden om een ​​baby te krijgen. Er werd ons verteld dat er tien procent kans was dat we een tweeling zouden kunnen krijgen en één procent kans dat het een drielingzwangerschap zou ziijn - een record!”

We wensen deze buitengewone familie het allerbeste toe, die niet één, maar drie nieuwe leden in hun huis heeft verwelkomd!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt