Ze bevalt van een tweeling die de geboortedatum en het sterrenbeeld niet deelt - BekijkDezeVideo.nl
x
Ze bevalt van een tweeling die de geboortedatum…
Ze recyclen twee containers en veranderen ze in het low-cost huis dat ze altijd al hebben gewild Ze opent de deur van haar huis voor een vreemdeling die de weg vraagt ​​en staat tegenover haar favoriete acteur

Ze bevalt van een tweeling die de geboortedatum en het sterrenbeeld niet deelt

17 Maart 2022 • Door Janine
9.328
Advertisement

We mogen nooit de pijn en het psychologische trauma onderschatten waarmee echtparen die van nature geen kinderen kunnen krijgen, te maken hebben gehad en blijven ondervinden; misschien verlangen ze naar een eigen kind, maar Moeder Natuur heeft een nare grap uitgehaald met deze mensen, die in sommige gevallen worden "gedwongen" om het pad van adoptie of de processen van andere wetenschappelijke technieken en procedures te doorlopen, zoals bijvoorbeeld in-vitrofertilisatie. Iets dat Chris en Jess Chelin maar al te goed weten, een Brits stel dat een werkelijk unieke tweeling heeft gekregen!

via: Mirror UK

Chris en Jess Chelin ontmoetten elkaar voor het eerst in 2007, en in 2015 besloten ze te trouwen; de drie jaren daarop probeerden ze keer op keer op natuurlijke wijze een kind te verwekken, maar de mening van de artsen was altijd hetzelfde: de eitjes van Jess, die destijds in de twintig was, waren vergelijkbaar met die van een vrouw van boven de veertig, daarom was natuurlijke verwekking een praktisch onmogelijk pad.

Dus besloot het paar om de weg van in-vitrofertilisatie in te slaan, dezelfde manier waarop ze in 2018 hun eerste dochter, Ayda, hadden gekregen; de geboorte van het kind was al een buitengewone gebeurtenis voor de familie Chelin omdat ze al heel lang op haar hadden gewacht en naar haar verlangden, maar ze hadden absoluut geen idee dat ongeveer vier jaar later een meer uniek dan zeldzaam wonder zou plaatsvinden.

In 2021 ontdekte Jess dat ze op wonderbaarlijke wijze zwanger was geraakt zonder IVF, een onverwachte gebeurtenis die door de familie Chelin met enorm enthousiasme werd begroet, die nog groter werd toen ze hoorden dat de Britse vrouw niet één baby in de baarmoeder droeg, maar twee baby's! Jess Chelin zou dus een tweeling op de wereld zetten, maar ze kon nog steeds niet weten dat die tweeling op een verschillende datum en onder een ander sterrenbeeld zou worden geboren. Onmogelijk zeg je? Niet echt.

De kleine Eric werd geboren op 19 januari 2022 om 23:52 uur, terwijl Albert, zijn tweelingbroer, tien minuten later werd geboren, om 00:02 op 20 januari. Op deze manier zou de tweeling Chelin noch de geboortedatum noch het sterrenbeeld hebben gedeeld...

Advertisement

In feite is 19 januari de laatste dag van de kalender voor het teken Steenbok, terwijl de volgende dag de eerste is voor iedereen die onder het teken Waterman is geboren. Een ongelooflijk toeval dat de geboorte van de kleine Eric en Albert nog unieker en wonderbaarlijker maakte.

Proficiat aan deze geweldige familie!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt