Hij vindt een pasgeboren baby achtergelaten in een struik dankzij het reukvermogen van zijn hond: "Hij is een held, hij heeft zijn leven gered" - BekijkDezeVideo.nl
x
Hij vindt een pasgeboren baby achtergelaten…
Op 11-jarige leeftijd heeft hij al 1 miljoen plastic blikjes en flessen gerecycled: hij wil van de planeet een betere plek maken Hond blijft roerloos als een standbeeld samen met zijn baasje, straatartiest: nu zijn het echte sterren

Hij vindt een pasgeboren baby achtergelaten in een struik dankzij het reukvermogen van zijn hond: "Hij is een held, hij heeft zijn leven gered"

07 Juni 2021 • Door Janine
1.315
Advertisement

Onze huisdieren zijn niet alleen een bron van grote vreugde en liefde, elke dag van ons leven, maar ook synoniem voor vriendschap, veiligheid en loyaliteit. Honden en katten, om een ​​praktisch voorbeeld te geven, lijken in staat te zijn om de gevoelens en stemmingen van mensen waar te nemen en onthullen zelfs niet zulke directe signalen die ons leven kunnen redden of dat van iemand anders. De 64-jarige Terry Walsh had nooit gedacht dat zijn hond Hel hem naar een achtergelaten baby zou leiden tijdens een van hun gebruikelijke wandelingen in het stadspark The Mound in Birmingham (VK). Je kunt je de verbazing van de man voorstellen toen hij ontdekte dat wat een eenvoudige weggegooide deken leek, in werkelijkheid een huilende baby was!

via: Daily Paws

Terry Walsh was aan het wandelen in het gezelschap van zijn trouwe hond, Hel, toen het dier hem plotseling naar een struik leidde. De hond had zich van Terry afgekeerd en rende naar een struik, en ging liggen naast wat voor de man leek op een achtergelaten deken. Hel toonde geen teken dat hij daar weg wilde, dus kwam Terry dichterbij om het op te pakken. Je kunt je de verbazing voorstellen bij het horen van een plotseling gejammer dat uit die deken kwam: er zat een pasgeboren baby in! De hond wilde de man waarschuwen zodra hij zich realiseerde dat er een levend wezen in de struiken zat. Terry pakte onmiddellijk de pasgeborene op, die gelukkig nog in leven was, en keek om zich heen om te zien waar de vermeende ouders zouden kunnen zijn. Maar er was niemand om hem heen, behalve een vrouw met twee kleine kinderen; Terry rende naar haar toe en legde haar de situatie uit en drong er bij haar op aan onmiddellijk contact op te nemen met de politie.

"Ik pakte de baby op en ging op zoek naar de ouders in de buurt, ik kon niemand in de directe omgeving zien, er was alleen een vrouw met twee kleine kinderen op ongeveer 50 meter afstand, dus ik rende naar haar toe, en legde uit dat ik zojuist een pasgeboren baby had gevonden die was achtergelaten in een struik en ze belde meteen de politie”, zei Terry, nog steeds geschokt door het incident. Zijn hond, Hel, wilde de baby niet alleen laten, totdat de politie tussenbeide kwam en de baby naar het ziekenhuis bracht voor alle controles. Gelukkig is de kleine in orde en heet hij George, aangezien hij op de dag voor het feest van St. George gevonden werd. De politie kon de moeder niet opsporen, maar de boodschap die ze wilden verspreiden was deze: "We weten dat het ouderschap overweldigend kan zijn. We staan ​​klaar om je alle hulp en ondersteuning te bieden die je nodig hebt."

Ondertussen dankt Terry God en zijn hond Hel, waardoor hij het leven van die pasgeborene heeft kunnen redden.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt