Hij is 23 en zij 60: elke dag verdedigt hij haar tegen de wrede opmerkingen van de mensen - BekijkDezeVideo.nl
x
Hij is 23 en zij 60: elke dag verdedigt…
Als je een hond met een gele strik ziet, benader hem dan voorzichtig: het betekent dat hij zijn ruimte nodig heeft Hij is 84 jaar en zojuist cum laude afgestudeerd:

Hij is 23 en zij 60: elke dag verdedigt hij haar tegen de wrede opmerkingen van de mensen

15 Juni 2021 • Door Janine
11.436
Advertisement

Hoe belangrijk is het leeftijdsverschil in de liefde? We zijn er zeker van dat we altijd iemand zullen vinden die klaar staat om de gedachte te verdedigen dat “als je maar gelukkig bent, leeftijd doet er niet toe" en iemand die niet in dit mooie "sprookje" gelooft. Kortom, er zullen altijd mensen zijn die niet gunstig zullen staan ​​tegenover die relaties waarin het leeftijdsverschil buitensporig is. De 23-jarige Quran geeft echter niet veel om deze meningen, omdat hij zegt verheugd te zijn over zijn relatie met een vrouw die 37 jaar ouder is dan hij. Je leest het goed: hij is een 23-jarige jongen, terwijl zij, Cheryl, een 60-jarige vrouw is! Voorbij de leeftijd is het voldoende om naar een foto van hen te kijken om de kloof gemakkelijk te raden: Cheryl's gezicht is vol met rimpels en toont duidelijk haar jaren, zo niet zelfs iets meer. Gebruikers gingen los met zeer negatieve opmerkingen over hun relatie, maar denk je dat het ze iets kan schelen?

Niemand houdt ervan om het gemakkelijke doelwit te zijn van kritiek en negatieve recensies, en hoewel Quran en Cheryl gelukkig zijn samen, wordt de jongeman vaak gedwongen zijn vriendin te verdedigen tegen de aanvallen die hij voortdurend in de opmerkingen ontvangt. Opmerkingen die, om eerlijk te zijn, zelfs niet zachtaardig zijn tegenover de jonge man, omdat veel gebruikers twijfelen aan zijn geestelijke gezondheid of, als alternatief, ervan overtuigd zijn dat Cheryl een zeer rijke vrouw is. Dit zijn de alternatieven die de meeste mensen voorstellen, omdat ze aan hun relatie twijfelen: “Dat is toch zo? Anders is hun harmonie niet te verklaren!". Is het mogelijk dat niemand meer in een oprecht gevoel gelooft? Trouwens, het zijn de zaken van Cheryl en Quran, of de twee nu gelukkig zijn of niet.

Quran heeft de gewoonte om veel video's in Cheryl's gezelschap op zijn TikTok-account te plaatsen en dit is waar gebruikers het meest op los gaan. Het moet gezegd dat er in ieder geval 458 duizend volgers zijn geabonneerd op zijn kanaal: geen slecht doel voor iemand die constant bekritiseerd wordt vanwege zijn liefdeskeuzes! Sommige gebruikers hebben hen gevraagd of hun familie hun relatie goedkeurt. De reactie liet niet lang op zich wachten en zowel Cheryl als Quran reageerden positief. Cheryls kinderen zijn ouder dan Quran, maar dat weerhoudt hen er niet van om blij te zijn voor hun moeder. Als ze geluk vond bij deze man, waarom zou je het dan niet accepteren? Gelukkig zijn er onder de vele opmerkingen ook ondersteunende zinnen vol positiviteit, die suggereren dat niet iedereen "jaloers" is op het geluk van anderen.

Wat vind jij van deze relatie?

Tags: AbsurdVerhalenLiefde
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt