96-jarige vrouw adopteert 17-jarige hond: “Ik wist meteen dat het de juiste voor mij was” - BekijkDezeVideo.nl
x
96-jarige vrouw adopteert 17-jarige…
Chauffeur vindt een achtergelaten tas in de bus met € 18.000: beloond met slechts €50 Hij wil een deel van het loterijgeld aan zijn ex-vrouw geven, maar zijn huidige vriendin dreigt hem te verlaten

96-jarige vrouw adopteert 17-jarige hond: “Ik wist meteen dat het de juiste voor mij was”

26 Juni 2021 • Door Janine
4.289
Advertisement

Woon je alleen thuis en heb je veel last van eenzaamheid? Heb je ooit gedacht dat een van de meest praktische oplossingen die je zou kunnen nemen, is om een ​​viervoeter te verwelkomen? Onze dierbare dierenvrienden, vooral honden en katten, zijn de perfecte levende wezens om mensen gezelschap te houden die zich alleen voelen: of ze nu ouder zijn of kinderen of gewoon single, door een viervoeter te adopteren maak je de juiste keuze !

via: Mirror UK

Een juiste keuze die zijn vruchten afwierp in warmte, genegenheid en wederzijdse liefde voor deze 96-jarige oma uit Durham in Engeland; de vrouw heet Marjory, ze woont al een tijdje alleen thuis, ze is weduwe en voor het uitbreken van de pandemie in 2020 had ze haar vorige hond verloren. Het is duidelijk dat de algemene lockdown betekende dat Marjory's eenzaamheid en lijden steeds meer verslechterden, en om deze reden wilde de vrouw een ​​nieuwe hond adopteren om thuis te verwelkomen.

Marjory bekeek de website van Dogs Trust Darlington en zag de hond die bij haar paste; terwijl de meeste kopers en klanten van de Engelse vereniging die verantwoordelijk is voor het schenken van een huis aan deze dieren op zoek waren naar honden die niet ouder waren dan 6 maanden, was de oudere vrouw in plaats daarvan positief onder de indruk van een 17-jarige Jack Russell genaamd... Jack!

Natuurlijk adopteerde Marjory het hondje meteen, dat nu een onvervangbare vriend is geworden voor de 96-jarige eenzame vrouw: "Helaas verloor ik mijn vorige hond vlak voor de lockdown in 2020 en sindsdien voelt het huis zo leeg aan. Ik heb het grootste deel van mijn leven honden gehad, dus toen ik Jack op de Dogs Trust-site zag, wist ik meteen dat hij de ware voor mij was. Toen ik erachter kwam hoe oud Jack was, was ik er nog meer van overtuigd om hem een ​​thuis te geven, omdat ik het idee niet kon verdragen dat hij de rest van zijn leven in een asiel zou doorbrengen..."

Advertisement

De woorden die Marjory heeft besteed aan haar Jack zijn meer dan positief; het lijkt er echt op dat deze vrouw de perfecte hond heeft gevonden om haar gezelschap te houden: "Hij is een heel rustige hond en leeft zijn leven graag in zijn eigen tempo, dus dit past heel goed bij mij. Ik hou ervan om met hem te wandelen omdat hij niet aan de riem trekt en naast me blijft lopen, zelfs als hij hem niet draagt. Ik zou iedereen die overweegt een hond te adopteren aanmoedigen om voor een ​​oudere hond te kiezen. Ze zijn zo karaktervol en passen beter in een nieuw huis als ze, net als Jack, het grootste deel van hun leven als onderdeel van een gezin hebben doorgebracht!"

Nu vormen Marjory en Jack een onafscheidelijk stel: beiden zullen dan misschien een bepaalde leeftijd en een bepaalde levenservaring hebben, maar feit is dat het twee geweldige zielen zijn die elkaar een beetje bij toeval hebben gevonden en we weten zeker dat ze nooit uit elkaar zullen gaan.

Jullie zijn een prachtig stel!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt