Op 61-jarige leeftijd bevalt ze van haar kleindochter als draagmoeder voor haar homoseksuele zoon - BekijkDezeVideo.nl
x
Op 61-jarige leeftijd bevalt ze van…
Ze stelen sinaasappels uit een gekantelde vrachtwagen op straat: een kind nadert hem en biedt aan ze te betalen Deze vader houdt de paraplu van zijn dochter vast zodat ze de lessen online kan volgen, zelfs in de regen

Op 61-jarige leeftijd bevalt ze van haar kleindochter als draagmoeder voor haar homoseksuele zoon

29 Juni 2021 • Door Janine
1.662
Advertisement

Familie is een van de belangrijkste dingen die kunnen bestaan ​​in het leven van een mens. We worden geboren als de vrucht van de liefde tussen een moeder en een vader, we groeien met hen op, het zijn onze ouders die voor ons zorgen in de eerste levensjaren, ons te eten geven, het ons aan niets doen ontbreken, ons opvoeden om respectvolle kinderen te zijn en om als voorbeeld te nemen. Kortom, mama en papa zouden er alles aan doen zodat het goed met ons gaat, en we zouden alles doen om onze familie te helpen…

via: Insider

Dit is het verhaal van een heel bijzondere familie, waar veel over werd gepraat, ten goede of ten kwade. Matt Durst is een man die altijd al vader wilde worden met zijn partner Elliot; uiteraard zijn de keuzes voor een stel mannen beperkt: of ze hadden moeten kiezen voor een mogelijke adoptie, of ze hadden het pad van het draagmoederschap moeten inslaan.

Matt had zich echter niet kunnen voorstellen dat zijn moeder, Cecile Eledge, op 61-jarige leeftijd zou hebben aangeboden om de vrucht van de liefde tussen Matt en Elliot in haar baarmoeder te dragen, geboren uit de eicel van Elliots zus en het zaad van Matt; de vrouw zou haar kleinzoon negen maanden in haar buik dragen...

Zo werd Cecile in 2019 een van de oudste moeders in de Verenigde Staten die een kind baarde, en een buitengewoon kind: het was een meisje en haar naam was Uma, de vrucht van de liefde tussen deze twee mannen die probeerden alle vooroordelen over draagmoederschap en homo-ouderschap opzij te zetten om een ​​natuurlijke dochter ter wereld te brengen.

Maar niet alles ging over rozen; Matt vertelde: "Ik wilde niet gezien worden als een echt roekeloos en nalatig persoon met de enige moeder die we nog hadden, aangezien de moeder van Elliot stierf voordat onze dochter werd geboren. Ik wist niet dat een vrouw in de postmenopauze nog steeds een baby kon dragen. Een ongelooflijk verhaal, nietwaar?"

Advertisement

De ervaring van Matt en Elliot heeft ook enkele stereotypen met betrekking tot homoparen weggevaagd, waar het lijkt alsof de hedendaagse samenleving het alleen accepteert als ze besluiten een kind te adopteren en niet als het op een andere manier verwekt wordt; bovendien waren Matt en zijn partner echt bezorgd dat hun dochter Uma de moederfiguur zou missen en dat zij beiden, als vaders, dit instinct niet zouden kunnen uiten.

Elliot zei: "Ik was vreselijk bang om deze innerlijke moederlijke magie niet te hebben die zo belangrijk is om een ​​klein wezen lief te hebben en te koesteren dat zich al zo bewust is. Toen kwam ze ter wereld en hield ik haar voor de eerste keer vast, en hoorde ik haar voor de eerste keer huilen, het was echt een kosmische ervaring. Ik wist dat het ons zou lukken!"

Nu vormen Matt, Elliot en Uma een perfecte familie, ondanks de vele vooroordelen waarmee ze te maken hebben gehad tijdens deze zeer delicate reis. En niet alleen dankzij de beschikbaarheid van Elliots zus, maar vooral dankzij Cecile, die zich op 61-jarige leeftijd met heel haar hart aanbood om de vrucht van de liefde van haar zoon en levenspartner in haar baarmoeder te dragen.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt