Labrador breekt in op de foto van zijn menselijke ouders en veroorzaakt het gelach van de hele kroeg

Janine image
door Janine

22 Juli 2021

Labrador breekt in op de foto van zijn menselijke ouders en veroorzaakt het gelach van de hele kroeg
Advertisement

Huisdieren maken echt deel uit van het gezin waartoe ze behoren. Het maakt niet uit of het een staart heeft, bedekt is met haar, op vier poten loopt en niet kan praten, een hond of kat is een volwaardig lid van het menselijke gezin, en als je er eenmaal aan gehecht bent, is het echt moeilijk om je van hen te scheiden of ze te behandelen als een eenvoudig dier. Om deze reden zien sommige families soms in hun viervoeter een levend wezen dat meer gemeen heeft met mensen dan met de hondensoort...

via Daily Mail UK

Advertisement
Helen Mara/Facebook

Helen Mara/Facebook

Neem bijvoorbeeld deze hond, de hoofdrolspeler van dit grappige verhaal; zijn naam is Maverick en hij is een prachtige zwarte Labrador; hij woont met Kevin en Helen Mara, zijn favoriete mensenfamilie. De drie zijn praktisch onafscheidelijk, ze gaan altijd samen uit en hebben veel plezier; op een dag, terwijl het stel een biertje dronk in een pub in de buurt van hun huis, gebeurde er iets waardoor alle aanwezigen in lachen uitbarstten, niet alleen Kevin en Helen.

Advertisement
Helen Mara/Facebook

Helen Mara/Facebook

De zus van Helen was op dat moment aanwezig en maakte een leuke foto met Kevin en zijn vrouw als hoofdrolspelers om op Facebook te plaatsen; plotseling realiseerde Maverick zich dat ze op het punt stonden die familiefoto zonder hem te maken en leunde letterlijk op zijn menselijke vader om op de foto te komen: uiteindelijk was de schattige tweejarige zwarte Labrador de hoofdrolspeler van de meest hilarische fotoshoot ooit!

Het leek er echt op dat Maverick voor de foto poseerde; was het toeval of begreep de zwarte hond echt dat Helen en Kevin op het punt stonden zich te laten vereeuwigen zonder zijn aanwezigheid?

Helen Mara/Facebook

Helen Mara/Facebook

Helen Mara zei: "Het was een perfecte familiefoto. Maverick likte zijn vader en het gebeurde allemaal door puur toeval. Het is grappig hoe onze hond zijn poot om Kevin, zijn menselijke vader, heeft. Ik denk dat ik de foto laat afdrukken en hem ga inlijsten!"

Maverick's menselijke ouders hebben verklaard dat hun Labrador altijd een erg vriendelijk, vrolijk, speels, grappig huisdier is geweest, dus ze waren niet helemaal verrast toen hij letterlijk een "photobomb" maakte om op de foto van mama en papa te komen.

Zo'n foto moet echt ingelijst worden: het is eerder uniek dan zeldzaam!

Advertisement