Verpleegster verwelkomt kinderen die door hun familie zijn afgewezen in haar huis: voor hen is ze als een moeder - BekijkDezeVideo.nl
x
Verpleegster verwelkomt kinderen die…
Tachtigjarigen vieren hun trouwdag in dezelfde kleding als 60 jaar geleden

Verpleegster verwelkomt kinderen die door hun familie zijn afgewezen in haar huis: voor hen is ze als een moeder

17 Juli 2021 • Door Janine
6.407
Advertisement

Verpleegster zijn is geen gemakkelijke baan, en deze baan is nog moeilijker door voor kinderen te zorgen die zijn geboren met een ziekte die zo ernstig is dat ze niet lang te leven hebben; wat te doen in deze specifieke gevallen? Wat moeten de ouders van deze kinderen, die geboren zijn met zulke ongunstige medische aandoeningen dat ze niet weten hoe ze voor deze arme wezens met een korte levensduur moeten zorgen? Velen laten ze achter in gespecialiseerde klinieken, terwijl anderen afhankelijk zijn van de zorg van gespecialiseerde verpleegkundigen.

via: Today

Learning about core motivations with the Enneagram tool has been enlightening. Understanding a little, or even a lot...

Pubblicato da Cori Salchert su Lunedì 22 marzo 2021

Een engel in een witte jas genaamd Cori Salchert zorgt voor deze kinderen, sommige ongewenst en andere met zeer ernstige pathologieën, ondanks het feit dat ze een eigen gezin heeft: een man en acht biologische kinderen, maar ze lijken niet genoeg te zijn voor deze buitengewone vrouw die in de loop der jaren veel kinderen met terminale ziekten thuis heeft opgevangen; sommige van deze kleintjes die niet lang te leven hadden, werden vrijwillig verlaten door hun ouders, anderen wisten niet hoe ze goed voor hun specifieke en zo pijnlijke toestand moesten zorgen, en op zulke momenten komt Cori Salchert in het spel.

I have the most perfect granddaughter in the world. Just sayin’ 💗

Pubblicato da Cori Salchert su Domenica 14 giugno 2020

Deze bijzondere verpleegster wil momenten van zorg, genegenheid, onvoorwaardelijke liefde, maar ook momenten van vreugde en geluk geven aan al die kinderen met terminale ziekten waarvan artsen weten dat ze niet lang zullen leven; en Cori weet alles van kinderen die vroegtijdig het leven verliezen. Haar jongere zusje zat zelfs opgesloten in een weeshuis vanwege blijvende hersenbeschadiging door meningitis; toen ze nog maar 11 jaar oud was, liep het meisje de poort uit die onbeheerd was achtergelaten door het personeel van de instelling en verdronk ze in een nabijgelegen vijver.

Advertisement

This is the face of one relieved mother. Lil Bug is needing morphine for pain control and 5 liters of oxygen but he’s able to smile. So fantastic 💙💙💙

Pubblicato da Cori Salchert su Venerdì 2 luglio 2021

En dus, in plaats van ze over te laten aan de medische zorg van een ziekenhuis dat hun leven zeker niet zou verlengen, besloot Cori dat ze kinderen met terminale ziekten in haar huis zou opvangen, en hen de warmte en genegenheid zou geven die alleen een gezin kan geven en die deze kleintjes verdienen te leven, ook in de korte tijd die de artsen hen hebben gegeven. Een keuze die de hele familie van Cori met enthousiasme verwelkomde, in de wetenschap dat het de juiste beslissing was met betrekking tot deze kinderen met zeer speciale behoeften.

Waar de natuurlijke familie niet kon helpen, was de uitgestrekte hand van Cori, een echte engel met een witte jas die, in haar eigen huis, niet aarzelde om momenten van absolute zorg en liefde te geven die alleen een moeder als zij kon schenken: geweldig!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt