Ze komt erachter waar haar ex woont en dwingt hem de achterstallige £16.000 te betalen om zijn dochter te onderhouden - BekijkDezeVideo.nl
x
Ze komt erachter waar haar ex woont…
16 schitterende fotomontages die laten zien hoe de tijd onverbiddelijk verstrijkt, zelfs voor de VIP's uit de showbusiness 7-jarige jongen geeft per ongeluk 1500 euro uit voor een spelletje op zijn mobiele telefoon waardoor zijn vader gedwongen wordt de auto verkopen

Ze komt erachter waar haar ex woont en dwingt hem de achterstallige £16.000 te betalen om zijn dochter te onderhouden

11 Juli 2021 • Door Janine
5.197
Advertisement

Als een stel uit elkaar gaat of gaat scheiden, kunnen dit zeer pijnlijke fasen zijn voor de twee mensen die dachten van elkaar te houden, vooral als er ook een of meer kinderen bij betrokken zijn. De oorzaken van een scheiding kunnen talrijk zijn, maar feit is dat het leed dat de kleintjes wordt aangedaan niet kan en mag worden onderschat. Bovendien voorziet elke echtscheiding of scheiding van tafel en bed in een betaling van alimentatie voor het gemeenschappelijke kind, wat altijd een van de oorzaken is van grotere wrijvingen in de daaropvolgende jaren...

Er is een moeder genaamd Stephanie die een grappige video op haar TikTok-kanaal plaatste die meteen het internet rondging en applaus en bijval oogstte. De vrouw is de moeder van een dochter maar is gescheiden van haar ex-partner, die al minstens twee jaar volledig uit hun leven is verdwenen, en geen adressen of details heeft achtergelaten over waar hij naartoe is verhuisd, een tactisch plan om de maandelijkse alimentatie aan de dochter die ze samen hebben niet te betalen.

Maar Stephanie slaagde erin hem op te sporen, al zijn contactgegevens en details naar de rechtbank te sturen die zich met de alimentatie bezighield, en dwong hem om alle achterstallige betalingen te betalen.

In de grappige video die moeder Stephanie op haar TikTok-profiel plaatste, met een zonnebril op haar gezicht en met een ironisch achtergrondmuziekje, legde ze haar volgers uit hoe ze haar ex dwong haar alle achterstallige betalingen over te maken: "De biologische vader van mijn dochter kwam twee jaar geleden niet meer opdagen. Hij had geen kinderbijslag betaald en de rechtbank kon hem niet vinden. Ik heb hem gevonden en weet zijn adres en waar hij werkt."

Advertisement

Daarna detailleerde ze haar plan: "Om erachter te komen, heb ik een nep Snapchat-profiel gemaakt; deze dating- en chat-app is de enige die er niet nep uitziet, omdat je geen lange geschiedenis van vrienden en contacten nodig hebt om je aan te melden. Ik heb alle informatie naar de juridische kantoren gestuurd die mijn zaak behandelen. Nu krijg ik wekelijks kinderbijslag van zijn salaris. Stel je voor: hij moet ons nog steeds meer dan £16.000 betalen!”

Een zeer ingenieuze vrouw en moeder, wiens "duivelse" plan de vele instemmingen heeft gevonden van al die vrouwen en alleenstaande moeders die nog niet de juiste alimentatie ontvangen voor de kinderen die ze samen hebben met hun ex en die tevergeefs wachten op het in de rechtbank overeengekomen bedrag.

Er is nog gerechtigheid in deze wereld, ook dankzij volhardende moeders als Stephanie!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt