Een verkoopster geeft een paar nieuwe schoenen aan een bejaarde man in moeilijkheden die de winkel was binnengekomen - BekijkDezeVideo.nl
x
Een verkoopster geeft een paar nieuwe…
Op 92-jarige leeftijd trekt ze zich niets aan van de mening van anderen en draagt ​​ze kleurrijke en jeugdige kleding:

Een verkoopster geeft een paar nieuwe schoenen aan een bejaarde man in moeilijkheden die de winkel was binnengekomen

15 Juli 2021 • Door Janine
15.202
Advertisement

Mensen die erin slagen hun menselijkheid te tonen en zich ook voor anderen opofferen, zonder iets terug te verwachten, zijn wat we zouden kunnen omschrijven als de “stille helden” die de samenleving het meest nodig heeft. Michelle Hada Santiago is verkoopster in een schoenenwinkel die haar ogen niet kon sluiten voor het passieve verzoek om hulp van een oudere man, die de winkel was binnengekomen en vroeg of ze gebruikte schoenen weggaven. De man zat duidelijk in financiële problemen en had een paar schoenen nodig - een aankoop die de meesten van ons gewend zijn te doen zonder al te veel na te denken. Maar de arme man leek helemaal geen nieuw paar schoenen te kunnen betalen en, na de negatieve reactie van een van de medewerkers van de winkel, vertrok neerslachtig. Michelle voelde zich echter genoodzaakt om die bejaarde in nood persoonlijk te helpen.

"Wat wilde die man?" vroeg Michelle aan een collega van haar. Toen ze de situatie begreep, aarzelde ze niet om het juiste te doen om die oude man, zo gehavend, te helpen. Michelle Santiago besloot de troosteloze man nieuwe schoenen te geven en rende meteen naar hem toe om hem het goede nieuws te brengen: "Maak je geen zorgen, je krijgt een paar nieuwe schoenen". Een gebaar dat blijkbaar niet onopgemerkt bleef, aangezien een deel van de klanten in de winkel een bijdrage wilde leveren aan de aankoop van de nieuwe schoenen voor de oudere man. Eén van de aanwezigen wist het ontroerende moment te vereeuwigen waarop Michelle de schoenendoos aan de man overhandigde, waarmee ze zijn eenvoudige wens vervulde om nieuwe schoenen te hebben om op te kunnen lopen.

Michelle's daad van altruïsme is niet onopgemerkt gebleven en het is te hopen dat het ook een voorbeeld kan zijn voor andere soortgelijke situaties. Het verhaal verspreidde zich snel op sociale media en veel gebruikers applaudisseerden en bedankten de vrouw voor haar gebaar. Waarom zou je er tenslotte niet voor kiezen aardig te zijn als je de kans krijgt?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt