Ze redt een berenwelp uit een dierentuin in crisis die haar huisdier wordt: nu zijn ze onafscheidelijk - BekijkDezeVideo.nl
x
Ze redt een berenwelp uit een dierentuin…
Je voeten verzorgen: de natuurlijke en goedkope remedie om ze altijd zacht en soepel te houden

Ze redt een berenwelp uit een dierentuin in crisis die haar huisdier wordt: nu zijn ze onafscheidelijk

25 Juli 2021 • Door Janine
53.714
Advertisement

We zijn allemaal gewend om ons een huisdier voor te stellen als een hond of een kat, hooguit een vogel in een kooi of een exotische vis in een doorzichtige vissenkom. In plaats daarvan zijn er een aantal realiteiten ver weg van het lawaai van de grote steden die een beslist “onorthodox” concept van een huisdier hebben: bedenk dat deze vrouw die in Siberië woont erin is geslaagd een failliete dierentuin te overtuigen om een ​​berenwelp te adopteren, die nu praktisch onafscheidelijk van haar is!

Haar naam is Veronika Dichka, ze woont in het stadje Novosibirsk, ten noorden van Siberië, en is beroemd geworden op internet dankzij haar foto's die op Instagram zijn gepubliceerd, waar ze met grappige en tegelijkertijd suggestieve beelden vertelt over haar buitengewone vriendschap met Archie, een beer die ze adopteerde uit een dierentuin die failliet ging.

Deze beer was praktisch nog maar een welp toen de plaatselijke dierentuin in de Noord-Siberische stad die hem bezat het faillissement aanvroeg; de naderende sluiting van de plek betekende dat Archie nergens zou kunnen verblijven, en dus hoorde deze zorgzame dierenliefhebster over zijn onzekere lot en vroeg of ze de beer mocht adopteren; en de dierentuin accepteerde!

Advertisement

Veronika zei over haar ongelooflijke relatie met de beer Archie op een Instagram-bericht: "Archie ziet me als een lid van zijn familie. We delen het eten, hij slaapt in mijn armen als hij bang is en verstopt zich achter me. We hebben hem gered uit de failliete dierentuin maar we kunnen hem niet vrijlaten in het wild omdat hij zijn hele leven in gevangenschap heeft geleefd. Archie brengt elke dag met ons door en is gek op het water. Hij vindt het heel leuk als ik hem meeneem naar nieuwe plekken, dus deze fotosessie waarbij we samen gaan vissen vond hij heel leuk!”

Omdat het geen bedreigde dieren zijn, kunnen bruine beren in Rusland als huisdieren worden beschouwd, althans voor zover het de regio Siberië betreft; in het geval van Archie kan het feit dat hij uit gevangenschap is gered de eigenaar speciale toestemming geven, vooral vanwege het feit dat zijn hele familie bruine beren in gevangenschap is gefokt, zodat hij niet in staat zou zijn om in een bos voor zichzelf te zorgen.

En te oordelen naar Veronika's foto’s, lijkt Archie het erg leuk te vinden om de dag door te brengen met zijn favoriete mens, nietwaar?

Advertisement

De vriendschap tussen een mens en een beer is niet iets waar je elke dag over hoort, maar de buitengewone en lieve getuigenis van Veronika's redding van deze bruine beer doet ons begrijpen dat alles in het leven mogelijk is: als je in Siberië woont kun je een berenwelp uit een failliete dierentuin adopteren. Makkelijk, toch?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt