Deze dame is 74 jaar oud, maar ze ziet er veel jonger uit doordat ze al dertig jaar geen suiker meer eet - BekijkDezeVideo.nl
x
Deze dame is 74 jaar oud, maar ze ziet…
Deze soldaat ziet een oude dame lopen met rollator in de volle zon en biedt haar aan naar huis te brengen Weeskind werd geadopteerd door een alleenstaande vader: 21 jaar later is hij een atleet die meedoet aan de Olympische Spelen

Deze dame is 74 jaar oud, maar ze ziet er veel jonger uit doordat ze al dertig jaar geen suiker meer eet

29 Juli 2021 • Door Skip
6.225
Advertisement

Wanneer het gaat over diëten en lichamelijke conditie dan is het altijd verstandig om specialisten te raadplegen en niet zelf dingen gaan bedenken en doen. Tenzij je honderd procent zeker weet natuurlijk dat een bepaald product slecht is voor je gezondheid, lijkt het plots weglaten van iets uit je eetpatroon anders geen goed idee. Veel sterren scheppen echter op over de geweldige voordelen die ze halen uit de meest uiteenlopende diëten. Zij zijn dan van enorme invloed op mensen die in de eenvoud van hun dagelijks leven, er alles aan zouden willen doen om af te vallen al zijn het een paar kilo's. Carolyn Hartz is 74 jaar oud en heeft echt een lichaam om jaloers van te worden. Bekijk haar foto's dan weet je zeker dat ze geen zeventiger zoals zovelen is. Haar geheim? Ze is ervan overtuigd dat het weglaten van suiker vele jaren geleden de sleutel tot alles is. Veel internetgebruikers menen echter dat het "wonder" komt doordat ze continu sport en verschillende cosmetische ingrepen heeft laten doen.   


Hoe de vork ook in de steel mag zitten, het staat als een paal boven water dat de kalenderleeftijd van Carolyn Hartz absoluut niet aan haar is af te zien en dat ze helemaal niet het lichaam heeft van iemand in de zeventig. Carolyn komt uit Australië en at naar eigen zeggen heel veel producten met suiker erin, "teveel", zoveel dat ze op haar 41ste te weten kwam in het voorstadium van diabetes te verkeren. Dan is de suikerwaarde in het bloed hoger dan de norm, maar dan nog niet zo hoog om de diagnose diabetes te krijgen. Dit was voor Carolyn zonder meer een belangrijk signaal, waardoor ze zo goed mogelijk voor zichzelf is gaan zorgen. 

Los van het medische deel, wat ze ongetwijfeld met haar artsen heeft afgestemd, is het weghalen van suiker uit haar leven de sleutel geweest voor haar om in een stralende vorm te blijven, denkt ze. Het leidde ertoe dat ze zich opnieuw uitvond tot ondernemer en ook de bedenker werd van het merk "Perfect Sweet" de voornaamste Australische leverancier van natuurlijke producten zonder suiker en gezoet met xylitol. Te veel geraffineerde suikers eten is voor het lichaam zeker niet gezond, maar voordat je kiest voor een bepaalde zoetstof wordt het aanbevolen om eerst advies in te winnen bij je arts of voedingsdeskundige. 

Advertisement

Maar Carolyn doet behalve gezonder eten, ook veel aan lichamelijke beweging zoals dagelijks yoga en fitness. Ze heeft veel volgers op sociale media, maar toch heeft ze ook haar portie kritiek gekregen van mensen die haar verwijten misvattingen te verspreiden. Dat ze in zo'n goede vorm verkeert komt doordat haar dagbesteding bestaat uit het zorgen voor zichzelf, sporten en de volgende cosmetische lift plannen. Dat Carolyn voldoende geld heeft om zo haar dagen in te vullen, dat staat vast. 

Carolyn, die ook moeder is en veel kleinkinderen heeft, wil graag met anderen het advies delen de balans te vinden tussen carrière en familie en bij dit laatste stil te staan bij de momenten die je samen deelt. En bovendien altijd ook stil te staan bij jezelf.

We kunnen al met al niet met zekerheid zeggen dat suiker de bron is van al het kwaad, maar deze dame heeft echt het geluk gevonden door het weg te laten.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt