Zus weigert naar bruiloft van haar zus te gaan omdat dit haar £ 800 per dag zou kosten - BekijkDezeVideo.nl
x
Zus weigert naar bruiloft van haar zus…
Deze tweeling is 101 geworden en ze bezoeken elkaar elke week ook al wonen ze ver uit elkaar Vader koopt ijscowagen zodat hij zijn twee kinderen die Down hebben aan het werk kan zetten

Zus weigert naar bruiloft van haar zus te gaan omdat dit haar £ 800 per dag zou kosten

01 Augustus 2021 • Door Skip
3.253
Advertisement

De dag waarop je gaat trouwen is voor veel stellen een van de belangrijkste dagen in hun relatie en ook van hun leven. Veel vrouwen verbinden aan de huwelijksdag veel betekenissen, ze stellen zich voor hoe zij die hele dag het middelpunt zullen zijn van de belangstelling en verwachten ze van iedereen heel veel. Dit alles om het "perfecte feest" na te streven. De realiteit is echter behoorlijk weerbarstig wat het organiseren van een perfecte bruiloft betreft, met name gedurende de voorbereidende fase gaat het onhaalbare wensen regenen. Een bruid die haar gasten £800 wil laten betalen is zo'n onhaalbare wens. Namelijk betalen voor een luxeverblijf ter plaatse waar de viering gehouden zou worden. Toen de zus van de bruid de duizelingwekkende prijs van 800 Britse ponden per nacht(!) zag, wilde ze daar niet aan beginnen. Zoals wel is voor te stellen is er binnen de vier muren thuis een hevige discussie losgebarsten.  

De zus van de bruid heeft gezegd dat de huwelijksvoltrekking plaats zou vinden in dit kasteelachtige hotel, heel duur en heel ver weg van alles en iedereen. Bedenk dan al alleen het dagtarief van £800 voor elk stel, inclusief de toeslag van £200 voor de bedden voor hun kinderen. Nou, die arme zus zou dan een bedrag van £800 ophoesten alleen al om in dat luxe hotel te slapen. Dit kon ze zich gewoon niet veroorloven. Bankroet gaan om bij een bruiloft van familie te zijn is niet bepaald iets wat veel anderen ook zouden doen, maar toch viel de keuze heel slecht bij de bruid.

De bruid beschuldigt haar zus ervan dat ze gevoelloos is en dat ze haar geluk niet belangrijk vindt. Bovendien beschuldigt ze er haar ook van dat ze nooit een voorstander is geweest van haar relatie. Een reden voor haar dus nu om dat huwelijk te saboteren.  

Wat er werkelijk aan de hand is, is dat meedoen aan zo'n bruiloft echt heel belastend gaat zijn. "Wie dwingt nou zijn gasten zoveel te betalen? Het slaat nergens op. Het is haar huwelijk, niet het jouwe en ben je dus ook niet verplicht zoveel te betalen" was het commentaar waar enkele gebruikers die reageerden op het verhaal zich in konden vinden. Bovendien moest iedereen in dit luxe en feeërieke hotel overnachten omdat in de ochtend na de ceremonie iedereen om acht uur op zou moeten staan voor een photoshoot. "Ik en mijn man kunnen ons dat niet veroorloven, het is een enorme uitgave. Mijn zus vond ons onredelijk" vertelt de andere zus. Ze gaat verder:"Ze zei me dat het haar huwelijk was iets dat zich minstens een keer voordoet in het leven en dat ik het voor haar zou moeten doen. Ik zei haar dat niet te kunnen." Dat de bruid niet bepaald rustig hierop reageerde is wel duidelijk.

Je gaat je afvragen of er met de huidige uitgangspunten er wel mensen zullen zijn op de huwelijksdag en de ochtend van de photoshoot van de bruid en haar man.

 

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt