Twee zwemmers helpen een gehandicapte jongen en zijn vader zwemmen in zee: een droom komt uit - BekijkDezeVideo.nl
x
Twee zwemmers helpen een gehandicapte…
Hij kan geen prinsessenjurk betalen voor zijn dochter, dus maakt papa het van plastic zakken Bruid wil niet dat kinderen aanwezig zijn op bruiloft en vraagt gasten hen thuis te laten

Twee zwemmers helpen een gehandicapte jongen en zijn vader zwemmen in zee: een droom komt uit

24 Augustus 2021 • Door Janine
8.252
Advertisement

Je verwonderen over de onmetelijkheid van de oceaan is een heerlijk gevoel dat de meeste mensen tijdens hun eerste levensjaren treft. Het is altijd heel emotionerend om de reactie van onze kinderen te zien als ze voor het eerst de zee zien, maar hoewel het soms vanzelfsprekend lijkt, kan niet iedereen zich al op jonge leeftijd laten wiegen door de golven van de zee.

Op internet komen we elke dag ontroerende verhalen tegen, maar dit verhaal dat we je gaan vertellen, kan niet anders dan je hart doen smelten. We hebben het over het verhaal van Jonathan, een jongen met een ernstige lichamelijke handicap die, nadat hij in zijn hele leven nog nooit de kans had gehad om in zee te zwemmen, zijn grote droom wist te verwezenlijken dankzij de liefdevolle hulp van twee badgasten.

Deze onroerende scène werd vastgelegd door andere zwemmers en werd op het web geplaatst, waardoor het snel viraal ging. Jonathans vader probeerde uit alle macht om hem in het water te krijgen om hem zijn eerste duik in de zee te laten maken. Helaas, gezien de al volwassen leeftijd van de jongen, was het erg moeilijk om dat in zijn eentje te doen.

De zee was behoorlijk ruw en de golven beukten hevig op de kust, dus het werd steeds moeilijker voor zijn vader om Jonathan overeind te houden. Van de verschillende zwemmers die het tafereel waren komen bekijken, waren er twee vastbesloten hem te helpen: zonder na te denken pakten ze de jongen op en droegen hem naar een gedeelte niet te ver van de kust.

Een droom die is uitgekomen

De vader vertrouwde Jonathan aan de twee zwemmers toe, zichtbaar ontroerd om de grote emotie te zien die zijn zoon voelde toen de golven zijn lichaam zachtjes raakten.

Deze twee onbekenden hebben er ongetwijfeld toe bijgedragen dat Jonathans eerste dag op het strand veel specialer is dan verwacht, en hebben hem kleine geluksmomentjes bezorgd die voor altijd onuitwisbaar in zijn hart zullen blijven. Misschien brachten die twee zwemmers de laatste dag op het strand door voordat ze terug naar hun werkverplichtingen werden gekatapulteerd, of misschien genoten ze van een paar uur welverdiende ontspanning na een zeer stressvolle week. Wat zeker is, is dat ze in plaats van tijd voor zichzelf te besteden, er de voorkeur aan gaven een paar minuten van hun tijd door te brengen aan het helpen van een persoon in moeilijkheden.

Advertisement

Er is ons vaak geadviseerd om onze tijd goed te besteden, omdat het wordt beschouwd als een van de kostbaarste dingen die we hebben. Tijd voor jezelf doorbrengen is ongetwijfeld van vitaal belang, maar gezien de glimlach op Jonathans gezicht, kunnen we zonder enige twijfel zeggen dat het helpen van iemand in nood nooit verspilde tijd is.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt