Hij kan geen prinsessenjurk betalen voor zijn dochter, dus maakt papa het van plastic zakken - BekijkDezeVideo.nl
x
Hij kan geen prinsessenjurk betalen…
Geschorst van school, straft zijn moeder hem door hem het afval te laten weggooien en het gras bij de buren te maaien Twee zwemmers helpen een gehandicapte jongen en zijn vader zwemmen in zee: een droom komt uit

Hij kan geen prinsessenjurk betalen voor zijn dochter, dus maakt papa het van plastic zakken

24 Augustus 2021 • Door Janine
2.490
Advertisement

Soms zijn ouders tot grote dingen in staat om hun kinderen een glimlach te bezorgen. Vooral sommige vaders zouden alles doen om hun kleine meisje een plezier te doen en zouden zelfs een prinsessenjurk van boodschappentassen maken. Met zeer weinig financiële middelen, maar met ongelooflijke creativiteit, aarzelde deze vader niet om een ​​oplossing te vinden om zijn kleine prinses te plezieren. Het eindresultaat verraste niet alleen het meisje, maar ook de hele wereld.

Luciano Carvalho is de vader die de hoofdrol speelt in dit ontroerende verhaal. Door zijn creativiteit heeft hij heel Brazilië en de wereld laten zien dat het om een ​​goede vader te zijn niet nodig is om ongelooflijk dure cadeaus te geven, maar om echt te luisteren naar de behoeften van je kinderen. Zijn tweejarige dochtertje Samira wilde eigenlijk maar één ding: verkleed als sprookjesprinses naar een feest gaan. Een ogenschijnlijk eenvoudig verzoek dat de vader echter in moeilijkheden bracht.

Luciano is een bescheiden man, hij werkt als arbeider in een autofabriek en heeft helaas niet de financiële middelen om aan de eisen van zijn kleine meisje te voldoen. Zoals op elke school, worden er aan het einde van het schooljaar verschillende feesten en bals georganiseerd. Zodra ze het nieuws hoorde, kon Samira niet wachten om met haar klasgenoten deel te nemen aan het feest door zich in roze te kleden. De vader, enthousiast over het nieuws, liet zich niet ontmoedigen door de exorbitante kosten van prinsessenjurken en zocht dag en nacht naar een alternatieve oplossing.

Op een gegeven moment kreeg hij dit idee: hij zou de jurk kunnen maken met roze boodschappentassen. Creativiteit maakt tenslotte deel uit van de familie van Samira: "We wilden niet dat onze dochter door ons werd uitgesloten, en aangezien mijn vrouw en ik altijd allerlei objecten hebben gemaakt met gerecyclede materialen, accepteerden we de nieuwe uitdaging”, vertelt de vader.

Om te begrijpen hoe je materieel een “op maat gemaakte jurk" kunt maken, vertrouwde vader Luciano op het internet en zocht naar verschillende tutorials om stap voor stap een prinsessenjurk van boodschappentassen te maken. Na meerdere keren naar de lokale supermarkt te zijn gegaan om zoveel mogelijk tassen te halen, begon de jurk vorm te krijgen. “We doen altijd boodschappen in die supermarkt en ze kennen ons inmiddels goed. Dus toen we onze bedoelingen en ons idee uitlegden, kwam iedereen ons tegemoet door ons een stapel roze tassen te geven, perfect voor de jurk”, vervolgt Luciano, de vader van de kleine prinses.

Advertisement

Eenmaal klaar, was de jurk perfect. Nu hoefde hij het alleen nog maar aan de kleine Samira te laten zien, die ongeduldig was om aan het feest deel te nemen. Onnodig te zeggen dat de verrassing de kleine prinses in vervoering bracht, die opsprong van vreugde, wetende dat ze aan het feest kon deelnemen in de jurk van haar dromen.

Aangekomen in de klas leek ze het gelukkigste kind ter wereld te zijn: eindelijk was haar droom uitgekomen dankzij de creativiteit van haar ouders. “Zodra ik Samira's vader zijn dochter met zoveel liefde naar het feest en met de handgemaakte alternatieve jurk zag vergezellen, werd ik bijna emotioneel. Wat er gebeurde was zo ontroerend. Samira voelde zich echt een prinses. Ze danste, zwierde in die jurk en speelde met haar leeftijdsgenoten. Ik had haar nog nooit zo vrolijk gezien", vertelde juf Aline Dias.

Kortom, geen simpele jurk gemaakt met tassen en geïmproviseerde stiksels, maar een gebaar vol vaderlijke liefde. Geen kostbaar materiaal kan de creativiteit vervangen van een vader die dol is op zijn kleine meisje. Complimenten aan deze geweldige vader!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt