Tien dagen oude baby wordt uit moeders armen gerukt. 52 jaar later vinden zij elkaar weer - BekijkDezeVideo.nl
x
Tien dagen oude baby wordt uit moeders…
Hond krijgt huilende baby rustig door haar favoriete beertje te gaan brengen Man heeft geen geld voor operatie maar geeft chirurg als blijk van dank twee kippen

Tien dagen oude baby wordt uit moeders armen gerukt. 52 jaar later vinden zij elkaar weer

21 Augustus 2021 • Door Skip
5.324
Advertisement

Een van de grootste vormen van verdriet die je als ouder kan voelen is voortijdig je kind verliezen. Hiermee wordt niet vroegtijdig overlijden bedoeld maar bedoelen we ook kinderen die bij jonge moeders worden weggehaald en worden geplaatst bij adoptiegezinnen. De Britse Lynne Oakes overkwam dit ook en werd op 14 jarige leeftijd zwanger van man die ouder was dan zij met wie ze in 1968 haar enige kind kreeg.  

Jammer genoeg heeft Lynne slechts 10 dagen kunnen zorgen voor en knuffelen met haar Michael voordat hij aan anderen werd toevertrouwd. Sindsdien heeft Lynne haar enige zoon jaren lang nooit meer gezien. Op alle manieren heeft ze wel geprobeerd hem te traceren en eindelijk weer hem te zien. Over haar verschrikkelijke belevenis als moeder vertelt ze:"Ik heb altijd gebreid en maakte ik toen hij werd geboren een hele hoop kleertjes om hem warm in te houden en hem er leuk uit te laten zien. Ik heb van elke minuut met hem samen genoten, deed ik hem in bad, telde ik met hem en praatte ik met hem. Tien dagen lang heb ik voor hem gezorgd en kan ik me nog herinneren dat ik op de laatste dag gehuild heb. Mijn tranen vielen op zijn gezicht terwijl ik hem aan het voeden was en zei ik tegen hem hoe erg ik het vond, hoeveel ik van hem hield en dat altijd zal blijven doen en dat ik hem op een dag weer zou vinden. En toen hebben ze hem in een kinderwagen gelegd, namen ze hem mee en was dat het toen. Ik kon niet geloven dat zoiets moois mij uit de armen zou worden weggerukt.

In de jaren die volgden heeft Lynne herhaaldelijk geprobeerd om zaken te weten te komen over Michael maar had ze geen idee tot wie ze zich moest wenden wilde ze haar verloren zoon opsporen. Vervolgens werkte ze jarenlang voor een bank, trouwde ze en ontstond er een gezinnetje, maar kwamen er geen nieuwe kinderen. Maar door het tv-programma Long Lost Family kon Lynne haar Michael na maar liefst 52 jaar weer in de armen sluiten

Advertisement

Michael woonde op zijn 52ste in het dorp Thetford in het Engelse Norfolk. Toen hij zijn moeder eindelijk kon omhelzen kon hij zijn ogen niet geloven. Nu wist hij wie hem op de wereld had gezet, en zou hij het niet meer laten gebeuren om iets tussen hem en zijn lieve moedertje te laten komen! Het was een zeer aangrijpende omhelzing tussen de twee die door de camera's voor het programma Long Lost Family werd vastgelegd!

Lynne Oakes kon, zoals dat te verwachten is, de vreugde en opluchting niet bedwingen:"Toen we gingen praten bleef hij mijn hand vasthouden en wilde hij mij mamma noemen. Ik zie dit nu als een tweede kans voor mij. Nu ben ik moeder, oma en overgrootmoeder. Ik word dan wakker en denk dan: is dit een droom? Nee, het lijkt juist allemaal echt waar te zijn!"

Heel veel plezier samen Lynne en Michael, na 52 jaar zijn jullie als moeder en zoon weer herenigd en onafscheidelijker dan ooit!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt