Ondanks dat vader komt te overlijden komt zijn dochter 14 maanden later wel ter wereld via ivf - BekijkDezeVideo.nl
x
Ondanks dat vader komt te overlijden…
Bruid wil niet dat kinderen aanwezig zijn op bruiloft en vraagt gasten hen thuis te laten Vader is afvalverwerker maar dochter is trots op hem en viert ze haar verjaardag door samen op de foto te gaan

Ondanks dat vader komt te overlijden komt zijn dochter 14 maanden later wel ter wereld via ivf

23 Augustus 2021 • Door Skip
2.960
Advertisement

Een kinderwens is niet alleen iets waar een moeder uitsluitend recht op heeft, maar een vader net zo goed. Een kind komt tenslotte voort uit de liefde die twee mensen voor elkaar voelen. Mensen die waarschijnlijk niet kunnen wachten op het moment dat ze ouders worden en kinderen kunnen grootbrengen en opvoeden. Maar de wens om ouder te worden wordt ook gekoesterd door stellen die om wat voor reden dan ook niet op natuurlijke wijze kinderen kunnen krijgen. Om een idee te krijgen hoe de kaarten door het lot soms ook gunstig kunnen worden geschud moet je zorgvuldig het verhaal lezen van Sarah Shellenberger en haar vriend Scott...

via: Mirror UK

Sarah Shellenberger uit Oklahoma leerde Scott voor het eerst kennen in 2017 toen ze elkaar berichten begonnen te schrijven op Facebook. Ze wilden verkering met elkaar en probeerden ze na vier maanden al om een kind te krijgen. De kinderwens is voor dit stel altijd al groot geweest, maar het lot had anders bepaald voor Sarah en Scott. Zij had te kampen met onvruchtbaarheid en besloten de twee toen te starten met ivf-behandelingen in een kliniek in Barbados. Maar het bleef maar slecht nieuws regenen.

In 2020 kwam Scott op zijn 41ste te overlijden door een onverwachte hartaanval die plaatsvond tijdens een les op de universiteit. Hij lag enkele dagen aan de beademing toen medici na een poosje geen andere conclusie meer konden trekken dan dat Scott dat verschrikkelijke ongeval niet meer te boven zou gaan komen.

Sarah ging kapot; ze had niet alleen haar geliefde vriend verloren, maar leefde Scott ook niet meer om zijn grootste wens in vervulling te kunnen laten gaan, namelijk vader worden. Sarah wilde haar overleden man eren en haar moederwens in vervulling laten gaan. Daarom heeft ze de embryo gebruikt die maanden eerder was bevrucht en werd ze ongeveer 5 maanden na Scotts overlijden van hem zwanger. Veertien maanden na zijn overlijden werd Hayes geboren en is hij nu 8 weken oud. Het kind is de perfecte afspiegeling van zijn moeder en van zijn vader die hij nooit zal leren kennen.  

Advertisement

Ondanks de pijn en het tragische gebeuren heeft Sarah Shellenberger niet opgegeven en is bevallen van het kind van haar overleden vriend. Zodoende heeft ze zijn grootste wens in vervulling laten gaan, namelijk vader worden.

En we twijfelen er niet aan dat Sarah een goede en bijzondere moeder zal zijn voor de kleine Hayes, de vleesgeworden nalatenschap van een man die van bovenaf vast en zeker zal waken over dit gezin met veel liefde en en gunt hij ze de wereld.  

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt