Wat zie je op deze foto, een hond of een man? Het antwoord kan enkele aspecten van je karakter onthullen - BekijkDezeVideo.nl
x
Wat zie je op deze foto, een hond of…
Een zwerfkat verschijnt elke dag voor het raam van een meisje en vraagt ​​haar toestemming om binnen te komen Twee politieagenten zien een kind zonder schoenen en met gescheurde sokken: kort daarna geven ze hem nieuwe schoenen

Wat zie je op deze foto, een hond of een man? Het antwoord kan enkele aspecten van je karakter onthullen

31 Augustus 2021 • Door Janine
8.273
Advertisement

Optische illusies weten ons altijd in verwarring te brengen; het heeft geen zin om een ​​bril te dragen of even af ​​te zetten om er zeker van te zijn dat je het goed hebt gezien, in deze specifieke gevallen ziet iedereen wat hij wil zien en vaak is de reactie op de visuele prikkels verschillend, afhankelijk van het onderwerp. Er is bijvoorbeeld een afbeelding die op internet gebruikers letterlijk gek maakt, tussen degenen die denken dat ze een mens hebben gezien op de foto en degenen die beweren een glimp van een hond te hebben opgevangen. Wat zal de waarheid zijn?

via: The Sun UK
foto: The Sun UK

Kijk goed naar deze afbeelding: iedereen zal het erover eens zijn dat het een typisch winterlandschap is, met een bos en zijn bomen die letterlijk wit zijn geworden door de sneeuw die overdag overvloedig uit de lucht is gevallen; in het midden van de fotografische opname zie je een silhouet dat veel discussie heeft veroorzaakt in de wereld van het web: wie is de protagonist van deze ingenieuze optische illusie?

Er zijn twee "stromingen" op deze foto met meerdere betekenissen: er zijn mensen die absoluut een man van achteren zien die het besneeuwde bos in loopt en degenen die in plaats daarvan beweerden dat er helemaal geen man is; wat je in het midden ziet is gewoon een exemplaar van een zwarte poedel die naar de fotografische lens beweegt. Wat is de waarheid?

foto: The Sun UK

Het juiste antwoord is die met betrekking tot de hond: het silhouet dat je in het midden van deze ingenieuze optische illusie ziet, is een zwarte poedel die naar de fotografische lens rent, gehuld in een deken van sneeuw die uit de lucht en uit de bomen rondom is gevallen; toch heeft ook het antwoord die verband houdt met de man zijn psychologische redenen die verborgen en ongekende aspecten van onze persoonlijkheid kunnen onthullen. Psycholoog Lee Chambers zei: "Het punt waar je ogen voor het eerst op de afbeelding zijn gericht, speelt zeker een rol bij de perceptie van je afbeelding, maar je huidige psychologische toestand kan ook een rol spelen bij het zien van een naderende hond of een wegrennende man. Als je momenteel angstig bent, is de kans veel groter dat je de man ziet wegrennen en het beeld vanuit een meer bedreigend standpunt ziet.

"Dit zal ook waarschijnlijker zijn als je pessimistischer bent of minder geneigd bent om anderen te vertrouwen, wanneer je iets ziet weggaan in plaats van dichterbij te komen. Als je een optimistisch persoon bent, heb je meer kans om iets in je leven te zien komen en de hond te zien omhelsd door besneeuwd uitzicht eromheen."

Wat zag jij als eerste? De man of de hond?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt