Een passagier springt op het spoor om een ​​man in een rolstoel te redden die van het perron viel - BekijkDezeVideo.nl
x
Een passagier springt op het spoor om…
Drie politieagenten merken een hond op die is achtergelaten in een hete auto: ze verwijderen de deur om hem te redden Ze bevalt van een negenling en verslaat alle records:

Een passagier springt op het spoor om een ​​man in een rolstoel te redden die van het perron viel

04 September 2021 • Door Janine
1.658
Advertisement

Voor een gehandicapt persoon zijn de moeilijkheden waarmee hij dagelijks wordt geconfronteerd beslist veel groter dan normaal, aangezien steden bijna nooit zijn ontworpen voor hun behoeften. Degenen die in een rolstoel zitten, weten dat ze veel harder zullen moeten proberen om hun leven te normaliseren; het gebruiken van het openbaar vervoer is bijvoorbeeld niet altijd eenvoudig. In de metro van Union Square in New York vond een ongeval plaats met een man in een rolstoel die helaas op het spoor belandde. Van het perron op de rails vallen is al een nachtmerrie voor degenen die hun motoriek volledig in bezit hebben, laat staan ​​voor degenen die niet kunnen lopen! Een tragedie die werd voorkomen, dankzij het snelle ingrijpen van een passagier die niet lang nadacht om de rails op te springen en de man met de rolstoel redde.

Op de treinrails vallen is misschien een nachtmerrie voor al die mensen die elke dag met de metro moeten reizen en wachten op het moment om in de wagon te stappen, op vaak erg drukke perrons. Gelukkig werd de tragedie in dit geval vermeden dankzij de heroïsche tussenkomst van een voorbijganger, die niet aarzelde om zichzelf op de rails te werpen om de man in een rolstoel te redden, die per ongeluk viel en in die moeilijke situatie vast kwam te zitten. Kalmte en koelbloedigheid zijn in deze gevallen essentieel, vooral wanneer de nadering van de trein duidelijk is. De episode, die zich afspeelde in de metro van New York, had een gelukkig einde en werd zelfs gefilmd door een journalist die er op dat moment was.

Op een historisch moment zoals het moment dat we meemaken, waarin we ons elke dag meer en meer geïsoleerd voelen, is het belangrijk om dit soort heldendaden te onthouden: samen zijn we sterker. De tussenkomst van deze onbekende heeft letterlijk het leven van een andere man gered - een scène die het belang van gemeenschap en solidariteit blijft benadrukken.

Als je iemand in moeilijkheden ziet, probeer hem dan zo mogelijk te helpen. Alleen zo kunnen we streven naar een betere wereld!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt