Ze heeft geen geld om een verjaardagstaart voor haar zoon te kopen, dus biedt ze een wasservice aan: het internet komt in actie - BekijkDezeVideo.nl
x
Ze heeft geen geld om een verjaardagstaart…
Kind weigert naar school te gaan als hij geen merkkleding draagt: moeder geeft meer dan £2000 uit aan haar garderobe 13 foto's uit andere tijden laten zien hoe je oma zich veel beter kleedde dan jij

Ze heeft geen geld om een verjaardagstaart voor haar zoon te kopen, dus biedt ze een wasservice aan: het internet komt in actie

08 September 2021 • Door Janine
1.002
Advertisement

Elke zichzelf respecterende ouder zou alles doen om zijn kinderen gelukkig te maken en, zelfs als ze niet de concrete mogelijkheid hebben, altijd de hulp van anderen inroepen om dit doel te bereiken. Het is dan ook normaal dat Francisca Rodríguez, ondanks dat ze niet over het nodige geld beschikte, een verjaardagsfeestje voor haar 5-jarige zoon wist te organiseren, compleet met taart. De moeder stroopte haar mouwen op en bood een wasservice aan aan iedereen die het nodig had - een activiteit die ze normaal niet doet, maar die haar hielp om wat extra geld in te zamelen en haar zoontje een plezier te doen. Je wordt tenslotte niet elke dag 5 jaar!

foto: Facebook / Francisca Rodriguez

Ook jouw ouders zullen destijds een aantal offers hebben gebracht om een wens te vervullen, iets waarvoor je eeuwig dankbaar zult zijn. Zo ook Francisca Rodríguez die een leuk verjaardagsfeestje voor haar zoon wist te organiseren, precies zoals hij verdiende. De moeder opende Facebook en schreef een bericht op een buurtgroep waar ze aanbood de kleren van iedereen die het nodig had met de hand te wassen, met als doel wat geld te verdienen en een verjaardagstaart met aardbeien te kunnen kopen die haar zoon zo graag wilde.

"Ik bied aan om je kleren met de hand te wassen, zodat ik een taart kan kopen voor mijn zoon die op het punt staat vijf jaar te worden en een aardbeientaart wil. Let op, ik was alles met de hand, niet in de wasmachine", verduidelijkte Francisca in haar post. Wie gewend was kleren met de hand te wassen, weet hoe vermoeiend het is en hoe slecht het op de lange termijn is voor de gezondheid van de handen. Deze moeder zou echter alles voor haar zoon over hebben gehad.

foto: Facebook / Francisca Rodriguez

Gelukkig werd het web door zo'n verzoek geraakt en het duurde niet lang voordat Francisca berichten en gebaren van solidariteit ontving van degenen die haar wilden helpen. Niemand vroeg om haar wasservice, want iedereen die haar advertentie las, probeerde haar te helpen door haar drankjes en snacks te geven voor het verjaardagsfeestje van haar zoon. Natuurlijk kwamen er ook verjaardagstaarten om de dag van het feest verder op te fleuren.

Advertisement
foto: Facebook / Francisca Rodriguez

Het is heel moeilijk om gedwongen te worden om je kinderen deze kleine geneugten te ontnemen, vanwege economische problemen die hen niet zouden moeten aangaan. Om deze reden heeft mamma Francisca er alles aan gedaan om te voorkomen dat deze toestand op haar zoon drukt. Op een dag zal de kleine weten hoeveel offers zijn moeder voor hem heeft gebracht en zal hij nog trotser zijn om haar zoon te zijn.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt