Hij doet een dag alsof hij "zwanger" is om te bewijzen dat een zwangerschap helemaal niet zwaar is, maar hij had het mis - BekijkDezeVideo.nl
x
Hij doet een dag alsof hij "zwanger"…
Journaliste die vernederd werd tijdens het verkopen van broodjes op straat reageert op kritiek: “Alleen wie steelt moet zich schamen” Hij geeft de eerste plaats op om zijn worstelende rivaal te helpen de marathon te winnen

Hij doet een dag alsof hij "zwanger" is om te bewijzen dat een zwangerschap helemaal niet zwaar is, maar hij had het mis

05 September 2021 • Door Janine
3.217
Advertisement

Het dragen van een baby in je buik is niet eenvoudig: naast misselijkheid, weeën en alle mogelijke complicaties, zijn er objectieve moeilijkheden die het dagelijks leven beïnvloeden. Een Australische jongen genaamd Maitland Hanley wilde, toen hij zag dat zijn partner zwanger was, een heel ongebruikelijk experiment doen, namelijk een dag als een zwangere vrouw te leven. Hoe? Nou, doen alsof je "zwanger" bent natuurlijk! De man deed dit experiment op een ironische manier, uitgaande van de veronderstelling dat “de zwangerschap zo zwaar toch niet is". Het resultaat? Hij realiseerde zich dat hij het helemaal mis had!


De jongeman deed een hele dag alsof hij zwanger was, net zoals wij dat als kinderen hebben gedaan: hij gebruikte een watermeloen en twee andere meloenen om de buik en vergrote borsten na te bootsen en maakte alles vast met veel huishoudfolie. Daarna probeerde hij enkele eenvoudige activiteiten te doen die een vrouw gewoonlijk doet, zoals haar schoenen aantrekken, uit bed of uit bad komen. Elk van deze activiteiten werd op video vastgelegd door zijn partner, die echt zwanger is, en door een wederzijdse vriend, die vervolgens alle hilarische reportages op TikTok publiceerde.

Hoe is het experiment verlopen? Ongetwijfeld niet zoals Maitland het zich had voorgesteld! Uit bed komen bleek een vermoeiende en niet bepaald gemakkelijke activiteit - niet zoals het had moeten zijn! Uiteraard ging de scène gepaard met luid gelach van zijn vriendin en zijn vriend. Dezelfde moeilijkheid om uit een badkuip te komen of, nog eenvoudiger, om weer op te staan na wat beweging: "Je mag geen druk uitoefenen op je buik!", roept zijn vriendin, terwijl ze hem over de vloer ziet rollen in een poging om op te staan.

Om nog maar te zwijgen over de simpele handeling van het aantrekken van schoenen: “Daarom lopen zwangere vrouwen vaak blootsvoets in huis”, moet Maitland hebben gedacht toen hij wanhopig probeerde zijn rechterschoen aan te trekken en in evenwicht te blijven.

Advertisement

De enige gemakkelijke activiteit? Naar McDonald's gaan om je "verlangens" te stillen! Kortom, Maitland realiseerde zich met eigen ogen dat 9 maanden lang meerdere kilo's in je buik dragen niet bepaald eenvoudig is.

Het experiment is zeker op een leuke manier uitgevoerd, om iedereen aan het lachen te maken, maar het verbergt een kern van waarheid: de partner moet rekening houden met zijn zwangere partner en haar pijn en moeilijkheden niet minimaliseren, alleen omdat het “iets natuurlijks” is en "als mijn oma het kon, kan jij het ook".

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt