De caissière van een fastfoodrestaurant kan de monteur niet betalen en wordt geholpen door een klant die haar zijn auto geeft - BekijkDezeVideo.nl
x
De caissière van een fastfoodrestaurant…
Alleenstaande moeder met financiële problemen laat alles achter om in een mini-huisje te wonen: nu leeft ze van $75 per maand In 10 jaar heeft ze haar man 25 keer bedrogen, maar hij verwelkomt haar altijd alsof er niets is gebeurd

De caissière van een fastfoodrestaurant kan de monteur niet betalen en wordt geholpen door een klant die haar zijn auto geeft

20 September 2021 • Door Janine
2.254
Advertisement

Werken in een fastfoodrestaurant is geen gemakkelijke taak, omdat je dagelijks in nauw contact staat met allerlei soorten klanten. Naast dat je verantwoordelijk bent voor leveringen en bestellingen, moet je weten wat je moet doen om een ​​maximale beschikbaarheid te garanderen. Vriendelijkheid en respect zijn in feite de winnende wapens om de glimlach van klanten te garanderen, die, indien tevreden, graag terugkomen. Vicki weet dit maar al te goed, nadat ze hard heeft gewerkt in een Amerikaans fastfoodrestaurant, kreeg ze een onverwacht cadeau van een trouwe klant.

Vicki werkt in een Amerikaans fastfoodrestaurant en is enorm trots op haar werk. Elke dag wordt ze 's morgens vroeg wakker, pakt de auto en voert haar taken ijverig en serieus uit. Vanaf de vroege uurtjes schenkt ze een glimlach aan haar klanten, die naast het bestellen van ontbijt ook graag een praatje met haar maken.

Na jaren van werken is Vicki erin geslaagd nieuwe vrienden te maken door haar favoriete klanten dagelijks te ontmoeten. Onder Vicki's vaste klanten is Chris Ellis, een zakenman die regelmatig naar het fastfoodrestaurant gaat om de vriendelijke caissière te begroeten en te genieten van een heerlijke hamburger.

Op een dag moest de 53-jarige vrouw echter lopend naar haar werk vanwege pech aan haar auto. Een klein ongemak dat zwaar op Vicki's schouders leek te wegen. Het repareren van de auto betekende het betalen van het equivalent van een volledig maandsalaris voor haar. Een te groot offer voor de caissière, die zich onmiddellijk tot haar vriend Chris wendde voor hulp.

De zakenman, die de situatie volledig begreep, troostte de wanhopige vrouw en beloofde haar dat hij iemand zou vinden die haar zo snel mogelijk een goedkope auto zou willen verkopen.

Advertisement

Een paar dagen later het wonder: Chris was teruggekomen om haar vriendin in nood te helpen. In zijn hand had hij geen telefoonnummer van een tweedehands autoverkoper, maar de sleutels van een nieuwe auto, voor Vicki.

De manager van de fastfood, die haar ogen niet geloofde, rende meteen naar de vrouw om haar te roepen, ervan overtuigd dat ze ontslagen zou worden omdat ze 's morgens vaak te laat kwam. Vicki's angsten verdwenen echter binnen enkele seconden, zodra ze besefte wat er aan de hand was.

Ongelovig over het geschenk van Chris barstte de vrouw in tranen uit: “Ik wist niet wat ik moest denken. Meestal maakt hij altijd grappen met mij en ik was ervan overtuigd dat ook dit weer een grap was. En toch, hier sta ik met de sleutels... ik dacht niet dat ik zoveel geluk kon hebben”. De man had niet lang nodig om een ​​gebruikte auto te vinden, want zijn zoon wilde van zijn auto af om een ​​nieuwer model te kopen.

Nu heeft Vicki weer haar eigen auto waarmee ze met een grotere glimlach dan ooit weer aan het werk kan en dit allemaal dankzij haar vriendelijkheid en positiviteit!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt