Ze redt twee vogels van de straat en geeft meer dan £4.000 per jaar uit aan hun kleding: ze zijn als haar kinderen

Janine image
door Janine

25 September 2021

Ze redt twee vogels van de straat en geeft meer dan £4.000 per jaar uit aan hun kleding: ze zijn als haar kinderen
Advertisement

Voor onze huisdieren zouden we tot alles bereid zijn. Of het nu een kat, een hond of onze schildpad is, het maakt niet uit, ze zullen altijd deel uitmaken van ons leven. Maar wat als het... een duif was? Voor een vrouw in Engeland zijn haar twee duiven net zo belangrijk als elk ander huisdier. Om hen haar liefde te tonen, geeft de vrouw elk jaar duizenden ponden uit aan haar twee vogels. Inmiddels zijn de vrouw en haar twee vrienden beroemd geworden om hun onmiskenbare haute couture, aangezien de twee duiven een eigen garderobe hebben met merkkleding. Zo ontstond deze ongewone vriendschap...

via Daily Mail UK

Meggy Johnson, een vriendelijk meisje uit Louth, in Lincolnshire, redde haar twee kleine vogels, Sky en Moose, nadat ze ze op weg naar huis had gevonden. De twee kleine vogels waren ofwel in de steek gelaten door hun moeder of hadden naar alle waarschijnlijkheid een aanval van roofdieren overleefd.

De drieëntwintigjarige vrouw pakte ze meteen op en verzorgde ze met alle liefde van de wereld. Om hen te helpen eten en drinken, ter vervanging van de lunches van de originele moeder, voerde Meggy ze zes weken lang de klok rond met een klein rietje. Uiteindelijk waren de twee duiven fysiek in perfecte conditie en herkenden ze Meggy als hun nieuwe moederfiguur. Bovendien zijn de twee vogels tegen alle verwachtingen in perfecte huisdieren geworden, die goed reageren op Meggy's oproepen.

Advertisement

Daarnaast wilde Meggy haar grote liefde voor deze twee beestjes laten zien door ze alle mogelijke comfort te bieden. "Sky en Moose hebben hun eigen slaapkamer, waar ze ook kunnen spelen en klimmen. Ze hebben ook elk een kledingkast, waardoor ze in feite een luxe leven leiden", zei Meggy op sociale media.

We kunnen inderdaad spreken van haute couture, aangezien de twee vogels in hun garderobe elk zo'n 17 jurken hebben en elk tussen de 25 en 30 pond kosten: niet goedkoop!

"Hun kleren zijn esthetisch mooi, maar ze hebben ook een praktische functie doordat ze hun behoeften verzamelen om hun kamer altijd schoon te houden!" voegde Meggy eraan toe. “Als ik het huis verlaat, neem ik ze altijd mee en maak ik een kleine riem vast om ze veilig te laten vliegen. In de natuur zouden ze niet kunnen overleven, dus ik zorg er altijd voor dat er niets onaangenaams met ze gebeurt of dat ze niet te ver afdwalen”, besloot het meisje enthousiast.

💕🐦 SKY & MOOSE

Pubblicato da Meggy Johnson su Sabato 24 luglio 2021

Tijdens hun wandelingen kan het namelijk gebeuren dat Sky zich op een volkomen natuurlijke manier aan de schouder van haar moeder vastklampt. Om haar twee kleintjes te onderhouden, geeft Meggy bovendien tussen de 300 en 400 pond per maand uit, een uitgave waar het meisje trots op is gezien haar liefde voor de twee kleine wezens.

🌍❤️🐦

Pubblicato da Meggy Johnson su Domenica 12 settembre 2021

Een wel heel ongewone vriendschap, daar bestaat geen twijfel over!

Advertisement