Haar man is te lelijk dus ze verwekt kinderen met haar ex-vriend: ze wilde niet dat ze op hun vader zouden lijken - BekijkDezeVideo.nl
x
Haar man is te lelijk dus ze verwekt…
Een 5-jarig meisje is genezen van kanker en rent om haar favoriete verpleegster te omhelzen: een ontroerende scène Ze doen de DNA-test van de hond en ontdekken dat ze de nicht is van hun vorige huisdier

Haar man is te lelijk dus ze verwekt kinderen met haar ex-vriend: ze wilde niet dat ze op hun vader zouden lijken

17 September 2021 • Door Janine
23.355
Advertisement

De meeste mensen die besluiten te trouwen, doen het uit liefde, een gevoel dat zo sterk is dat het elke tekortkoming van de partner weet te overwinnen; het maakt niet uit dat je levenspartner mooi, knap of niet de traditionele maatstaven van schoonheid weerspiegelt die de maatschappij ons helaas oplegt, de liefde die we voor deze persoon voelen is buitengewoon diep en al het andere komt op de tweede plaats. Maar voor deze anonieme vrouw waar veel over wordt gepraat vanwege haar keuze, was dat niet zo.

De vrouw vertelde in een lange brief aan Radio Hitz FM in Accra dat ze een ramp had veroorzaakt binnen haar gezin; de anonieme auteur van de brief begon met te zeggen dat ze met haar man trouwde, niet omdat hij knap is (ze vond hem eigenlijk altijd nogal lelijk), maar omdat hij een intelligent, rijk persoon was met een goede baan; kortom een ​​prima match. De situatie werd gecompliceerd toen de man kinderen met zijn vrouw wilde, maar ze kon niet toestaan ​​dat ze zo lelijk werden geboren als hun vader, en dus kwam ze met een geniaal maar tegelijkertijd duivels idee.

Na een lange tijd kwam ze weer in contact met haar ex-vriend en besloot haar man te “bedriegen”; toen de vrouw in de loop der jaren verschillende keren zwanger werd, wist niemand dat de kinderen die ze droeg niet van haar man waren, maar van haar ex-vriend, behalve de vrouw zelf, die gewoon niet wilde dat ze zo lelijk geboren zouden worden als hun vader.

De drie kinderen, en een vierde op komst, zijn allemaal een weerspiegeling van de moeder, maar hetzelfde kan niet van de vader worden gezegd; de situatie werd voor de vrouw nog gecompliceerder toen haar man besloot een visum voor de Verenigde Staten te krijgen; om hem te hebben, zou zijn hele familie een DNA-test moeten ondergaan, wat in dat geval voor eens en voor altijd zou hebben onthuld dat de vier kinderen niet van hem waren. De vrouw wist in paniek niet meer wat ze moest doen en schreef daarom een ​​zeer lange brief aan de Radio van Accra om te vertellen over haar turbulente "gezins"verleden en om advies te vragen.

We weten niet of het hele gezin uiteindelijk de DNA-test heeft gedaan of niet, maar veel luisteraars hebben zich gedistantieerd van de keuzes van de vrouw en betuigden hun solidariteit met de nietsvermoedende vader. Welk advies zou je deze in paniek rakende moeder willen geven?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt