Een professor houdt de zoon van een studente in zijn armen die geen oppas heeft kunnen vinden

Janine image
door Janine

28 September 2021

Een professor houdt de zoon van een studente in zijn armen die geen oppas heeft kunnen vinden
Advertisement

Docent zijn betekent niet alleen dat je je leerlingen louter ideeën meegeeft, maar ook en vooral zorg draagt ​​voor hun opleiding. Hen emotioneel ondersteunen, niet alleen in hun studie maar ook in hun leven - dit zou de taak moeten zijn van degenen die hun leven wijden aan lesgeven, vooral jongere kinderen. In feite zijn leraren en professoren net als de ouders echte gidsen die ieder van ons in het leven heeft. Er zijn mensen die meer geluk hebben en erin slagen om in de klassen van professoren terecht te komen met een hart van goud, die echt toegewijd zijn aan hun werk. Een van deze meisjes, Imani Lamarr, had het geluk om de lezingen van professor Aqeel Dix aan de Lincoln University bij te wonen. De jonge vrouw, een alleenstaande moeder van een premature baby, had wat moeite om alle lessen te volgen, maar professor Aqeel kon aan haar behoeften voldoen, waardoor ze haar lessen beter kon volgen.

via Instagram / drqeel_ifbbpro

Advertisement
Instagram / drqeel_ifbbpro

Instagram / drqeel_ifbbpro

De jonge studente Imani Lamarr kon niemand vinden om voor haar zoon te zorgen tijdens de colleges van professor Aqeel Dix, en overwoog daarom thuis te blijven. De professor begreep echter de situatie en het grote ongemak dat zijn studente op dat moment doormaakte en besloot haar te helpen met een werkelijk menselijk gebaar. Hij zei haar dat ze haar zoontje Christopher mee de klas in mocht brengen en dat hij hem de hele tijd zou vasthouden en op hem zou letten, zodat ze de les zonder onderbreking kon volgen.

De studente had al zoveel meegemaakt na de geboorte van een te vroeg geboren baby: "Het was echt moeilijk. Elke dag naar het ziekenhuis gaan, hem zien en hem niet kunnen helpen, was zwaar", zei Lamarr, die nu opgelucht kan ademhalen.

Advertisement

Een gebaar dat liet zien hoeveel de professor om zijn studenten gaf - sindsdien is er meer dan een jaar verstreken en vandaag is de jonge Imarr op weg om af te studeren. Een doel dat zeker niet alleen had kunnen worden bereikt, zonder de steun van degenen die van haar houden en om haar opleiding geven. Professor Aqeel was een belangrijke stap in haar carrière als studente en moeder.

Waren er maar meer van zulke docenten!

Advertisement