Ze vinden een pasgeboren baby achtergelaten op een parkeerplaats in de kou: een stel dat geen kinderen kon krijgen, adopteert hem - BekijkDezeVideo.nl
x
Ze vinden een pasgeboren baby achtergelaten…
Ze laten haar niet toe in de supermarkt vanwege haar sportieve kleding: “Het topje is te kort” Een strontje is een vervelende zwelling die onze oogleden kan aantasten: enkele van de belangrijkste oorzaken

Ze vinden een pasgeboren baby achtergelaten op een parkeerplaats in de kou: een stel dat geen kinderen kon krijgen, adopteert hem

03 Oktober 2021 • Door Janine
4.501
Advertisement

Veel stellen zouden graag kinderen willen, maar helaas wordt deze droom om verschillende redenen hen ontnomen. Wie niet zwanger kan worden, kan echter altijd tot adoptie overgaan: de wereld is vol met kinderen die op zoek zijn naar een gezin dat hen de warmte en liefde kan geven die ze verdienen. Sommige statistieken melden dat in 2018 15% van de Amerikaanse vrouwen tussen de 40 en 44 jaar geen kinderen had; onder hen was ook Lorraine, die twee keer kanker had overleefd en zeker wist dat ze geen kinderen kon krijgen met haar man Charlie. Op een dag gebeurde er echter een klein wonder omdat het paar een bundeltje zag liggen dat op straat was achtergelaten. Lorraine en Charlie werden adoptieouders en niets had hen gelukkiger kunnen maken.

Het begon allemaal toen een student uit Tallahassee, in Florida, overduidelijk een baby hoorde huilen vanaf een parkeerplaats. Het was een koude meiochtend en niemand had gedacht een pasgeboren baby te zien liggen. Iemand had hem achtergelaten in de kou en met een vuile luier, ondanks dat de baby nog maar een paar dagen oud was. De studente belde meteen de politie, die de baby voor alle controles naar het ziekenhuis bracht. Hier veranderde zijn lot voor altijd: Lorraine was de eerste die hem verwelkomde en de eerste zorg verleende. Toen Lorraine dat bundeltje in haar armen nam, voelde ze meteen een sterke band: "Ik denk dat ik zijn moeder werd, op dat moment, op die dag", merkte Lorraine op.

Vier dagen na zijn vondst vond de kleine Charlie (zo werd hij genoemd) onmiddellijk zijn definitieve thuis. Lorraine en haar man stelden zichzelf onmiddellijk voor als zijn adoptieouders, waarmee ze eindelijk de gemeenschappelijke droom van het krijgen van een kind bekroonden. “Het was gewoon geweldig. Ik bedoel... hij is mijn wonder, mijn engel. Al mijn gebeden zijn verhoord”, zei Lorraine opgetogen. Haar man uitte ook al zijn geluk en herhaalde dat hij jarenlang had gebeden om vader te kunnen worden. Nu was dat “wonder” eindelijk uitgekomen.

Advertisement

Alle moeders hebben minimaal 9 maanden de tijd om zich voor te bereiden op de komst van hun kind, maar Lorraine had ineens een baby om voor te zorgen en naast de vreugde om moeder te zijn, voelde ze ook de angst om de situatie niet aan te kunnen. Na 7 zeer intense maanden kan ze echter beweren een geweldige moeder te zijn. Bovendien is Charlie's adoptie officieel gemaakt en nu zijn Lorraine en haar man ook formeel zijn ouders.

Een uniek voorbeeld van hoe zelfs uit zo'n wrede en vaak onbegrijpelijke gebeurtenis, zoals het achterlaten van een pasgeborene, een mooi verhaal met een gelukkig einde kan ontstaan.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt