De kat begeleidt zijn 7-jarige baasje naar de bushalte en wacht tot ze naar school gaat - BekijkDezeVideo.nl
x
De kat begeleidt zijn 7-jarige baasje…
Deze hond leerde alleen met de trein te reizen om terug te keren naar zijn menselijke vriend Gewoonweg schattig: 16 puppy's die onze harten deden smelten van tederheid

De kat begeleidt zijn 7-jarige baasje naar de bushalte en wacht tot ze naar school gaat

06 Oktober 2021 • Door Janine
1.255
Advertisement

Ook katten, zoals honden, kunnen erg aanhankelijk zijn en gehecht aan hun familie, hoewel algemeen wordt aangenomen dat huiskatten wantrouwige en onafhankelijke dieren zijn. Craig is bijvoorbeeld een zeer volgzame en relaxte zwart-witte kat, die meteen verliefd werd op de familie die hem adopteerde, in het bijzonder de kleine van het huis, een 7-jarig meisje. Craig zat 8 maanden in een opvang, totdat Jessica Leatherman hem opmerkte en mee naar huis nam. De kat leerde snel de routines van zijn baasjes en paste zich perfect aan hun schema's aan, vooral die van Jessica's dochter. Toen Craig zich realiseerde dat het meisje elke ochtend opstond om naar school te gaan, besloot hij haar te "vergezellen" naar de schoolbushalte.


Jessica kon haar ogen niet geloven toen ze zag dat haar kat "haar dochter naar school wilde brengen". Het begon allemaal toen het meisje 's morgens vroeg het huis verliet: Craig stond altijd voor de deur en miauwde. Jessica besloot toen om hem naar buiten te laten gaan om te zien hoe hij zich zou gedragen. Sinds die dag loopt Craig elke ochtend het huis uit samen met Jessica's dochter en zorgt ervoor dat het meisje de bus naar school neemt.

"Toen het voor het eerst gebeurde, dacht ik 'Doet hij dit echt?'. En zodra de bus kwam, verwachtte ik dat hij bij me terug zou komen," merkte Jessica op, "maar hij zat daar en wachtte tot mijn dochter instapte, zag haar toen gaan en kwam uiteindelijk terug."

Het lijkt er ook op dat Craig de tijd van terugkeer van zijn baasje aanvoelt, zozeer zelfs dat hij altijd achter de deur staat te wachten. En als het meisje terugkomt van school, volgt hij haar overal! Er is een heel bijzondere vriendschap tussen hen ontstaan. Jessica plaatste een video van de scène op haar TikTok-profiel om te laten zien hoe Craig gehecht is aan haar dochter; een video die duizenden views heeft verzameld en veel gebruikers amuseert.

Geloof je nu nog steeds dat katten allemaal wantrouwig en bazig zijn?

Tags: LeukeKattenVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt