Een 38-jarige moeder vertelt over het leven met 12 kinderen: "Ik geef ze thuis les en we hebben een busje met 15 zitplaatsen" - BekijkDezeVideo.nl
x
Een 38-jarige moeder vertelt over het…
Hij wordt uitgelachen na het plaatsen van de foto van de baby met zijn vrouw: het kind heeft een Kapper ligt op de grond om een ​​autistisch kind gerust te stellen wiens haar hij moest knippen

Een 38-jarige moeder vertelt over het leven met 12 kinderen: "Ik geef ze thuis les en we hebben een busje met 15 zitplaatsen"

08 Oktober 2021 • Door Janine
2.848
Advertisement

Er zijn stellen die geen kinderen kunnen krijgen en anderen die er daarentegen "te veel" hebben! Courtney en Chris Rogers hebben in totaal 11 kinderen en met een twaalfde baby op komst kunnen we zonder twijfel zeggen dat het een heel groot gezin is. Courtney is in tien jaar tijd bevallen van 11 kinderen en bereidt zich op 38-jarige leeftijd voor om te bevallen van wat hoogstwaarschijnlijk haar laatste kind zal zijn. Een record dat door andere families is overtroffen, maar dat Courtney en Chris tot superouders maakt! Al hun kinderen hebben namen die beginnen met de letter "C" en nu hoopt Chris dat er een meisje komt, - dan zullen er 6 jongens en 6 meisjes in huis zijn. Maar hoe voeden ze al deze kinderen op? Het is niet gemakkelijk, vooral niet vannwege een praktische kwestie van ruimte... maar het is ook niet onmogelijk.

via: Daily Mail

Courtney is een thuisblijfmoeder, terwijl Chris dominee is; de twee leven gelukkig met hun 11 kinderen op een terrein in Santa Fe, in New Mexico (VS). Het gezinsleven is goed, maar het gaat niet allemaal van een leien dakje: Courtney bekende dat ze ongeveer 1.200 dollar per maand aan eten uitgeeft en dat de ruimte in huis opraakt. Gelukkig had haar man Chris al een toename van kamers en badkamers voorspeld en binnenkort heeft het gezin minstens één kamer voor elke twee kinderen en 4 badkamers.

De Rogers leven gelukkig op het platteland, bewerken het land en fokken dieren. Al hun kinderen dragen tweedehands kleding en hun onderwijs wordt voorlopig thuis gegeven. Elk jaar gaan ze minstens één keer op vakantie, reizend in hun 15-persoons busje; ze zijn nu gedwongen om een ​​hele vakantiewoning te huren, omdat twee hotelkamers te klein zijn om ze allemaal te huisvesten.

Courtney vindt het heerlijk om zwanger te zijn, lijkt niet veel last te hebben van ochtendmisselijkheid en kan zelfs werken als de zwangerschap vergevorderd is. Als haar lichaam niet zo goed op zwangerschappen had gereageerd, had ze zeker niet zoveel kinderen gekregen. Hoewel ze wat problemen had met haar laatste zwangerschap, bereidt ze zich voor op haar laatste baby, die zeker via een keizersnede zal worden geboren.

Advertisement

Courtney moet soms 3 wasmachines per dag draaien, terwijl ze voor lunches en diners ieders medewerking krijgt. Het gezin is echter op internet bekritiseerd omdat het zo groot is: "Ik ben bekritiseerd omdat ik zoveel kinderen heb gekregen in zo'n korte tijd, maar ik zorg voor mezelf en mijn kinderen," zei Courtney, “de mensen die me vragen hoe ik al mijn kinderen genoeg aandacht kan geven, zijn meestal degenen die hun kinderen naar school sturen. Ik begrijp hun logica niet aangezien ik 24 uur per dag bij mijn kinderen ben."

Wat vind jij van dit grote gezin? Schrijf het ons in de comments!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt