Oma sluit alle getatoeëerde kleindochters uit van de erfenis en laat haar geld alleen over aan degene zonder tatoeages - BekijkDezeVideo.nl
x
Oma sluit alle getatoeëerde kleindochters…
Tante geeft haar neef wat winnende loten en eist dan een deel van de winst: de controverse breekt uit Hij betaalt de hypotheek van zijn ex-vrouw af als verjaardagscadeau: “Je bent een geweldige moeder en je verdient het”

Oma sluit alle getatoeëerde kleindochters uit van de erfenis en laat haar geld alleen over aan degene zonder tatoeages

20 Oktober 2021 • Door Janine
6.223
Advertisement

Oudere generaties, enkele uitzonderingen daargelaten, zijn niet erg enthousiast over tatoeages en dat is algemeen bekend. Misschien waren voor onze grootouders getatoeëerde mensen bij uitstek de veroordeelden die de gevangenis in en uit gingen en om deze reden hebben ze altijd een zekere vijandigheid getoond tegenover deze praktijk die in werkelijkheid veel culturele aspecten verbergt. Een van de redenen waarom het voor sommige grootmoeders niet wordt aanbevolen dat "een vrouw, een jongedame, haar lichaam bevlekt met onuitwisbare inkt". De hoofdpersoon van dit verhaal vertelde in feite hoe haar oma al haar getatoeëerde kleindochters uitsloot van het testament, en alleen diegene noemde die zo verstandig was geweest zich niet te laten tatoeëren.

via: Reddit

De grootmoeder had het gezegd: ze zou niets als erfenis nalaten aan haar getatoeëerde kleindochters. Dat de kleinzoons al getatoeëerd waren maakte haar niet uit en ze zou ze zeker niet van het testament hebben uitgesloten, maar voor haar kleindochters kon ze het idee gewoon niet verdragen dat ze getatoeëerd waren. De algemene gedachte van ouderen over deze kwesties is vaak het feit dat "tatoeages niet bij een meisje horen" en dit is precies wat een van haar kleindochters, de enige die niet getatoeëerd was, vertelde: "Mijn oma was tegen tatoeages en vond dat ze niet mooi stonden bij vrouwen. Toen ze erachter kwam dat mijn oudere zus (we zijn met z'n vieren) een tatoeage had, heeft ze haar uit haar testament verwijderd. "De twee kleinzoons werden echter niet uitgesloten.

De zussen hebben, op het moment van hun uitsluiting uit het testament, uit solidariteit samen een tatoeage laten zetten: “Mijn andere zussen en ik besloten uit solidariteit met onze oudere zus een tatoeage te nemen. Ik zei dat ik het zou doen, maar toen besefte ik hoe dom het was en besloot ik het niet te doen. Zij gingen er echter helemaal voor en werden boos op mij toen ze erachter kwamen dat ik de tatoeage niet had laten zetten."

De grootmoeder sloot in feite alle zussen uit van haar erfenis, behalve degene die zich niet had laten tatoeëren.

Het zusje zonder tatoeage kreeg het geld van haar erfenis bij het overlijden van haar grootmoeder, samen met haar twee broers. Haar zussen waren enorm teleurgesteld toen ze hoorden dat ze terugkwam op de tattoo-kwestie. Ze eisten allemaal een gelijke verdeling van de erfenis en ze vonden het niet voldoende dat de niet-getatoeëerde zus hen een deel van het geld aanbood. De wensen van de grootmoeder werden gerespecteerd, maar de oplossing sprak de meisjes niet aan, die geloven dat de beslissing was genomen op basis van belachelijke veronderstellingen.

Wat vind jij?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt