Ze verrast haar vader die ze al drie jaar niet had gezien: de omhelzing met zijn dochter is ontroerend (+ VIDEO)

Janine image
door Janine

11 November 2021

Ze verrast haar vader die ze al drie jaar niet had gezien: de omhelzing met zijn dochter is ontroerend (+ VIDEO)
Advertisement

Als een jongen meerderjarig wordt en zijn leven wil veranderen, kan hij alleen maar proberen een doel te bereiken, het koste wat kost nastreven en het echt en concreet maken. Om deze reden moet een jongen vaak een zeer moeilijke en verdrietige beslissing nemen, namelijk het ouderlijk huis verlaten om naar een andere stad, een andere regio of een ander land te verhuizen om een ​​studie af te ronden of een aantrekkelijke werkplek te aanvaarden, of om een ​​eigen gezin te stichten. In deze gevallen is het naast het kind dat weggaat ook de ouder die lijdt...

via Jo.Rassic.C/Instagram

jo.rassic.c/Instagram

jo.rassic.c/Instagram

Wanneer een kind het huis verlaat voor nieuwe levensavonturen, zijn het de moeder en vader die hem of haar het meest missen binnen de muren van het huis, de leegte die het onbetwistbaar achterlaat in het hart en in de kamers van het gezin; en wanneer het moment van de hereniging aanbreekt, van de omhelzing na een lange tijd elkaar niet gezien te hebben, zijn de vreugde en het geluk praktisch niet te bedwingen!

Jordyn Rassi is een van de vele jonge vrouwen die hebben besloten om vanwege het werk ver weg van haar ouders te gaan wonen; het verhaal lijkt erg op dat van veel andere mensen die een zeer moeilijke beslissing hebben moeten nemen en het nest hebben verlaten waar ze zijn geboren en opgegroeid voor een ​​betere toekomst. Een video op haar Instagram-profiel ontroerde niet alleen iedereen, maar ging ook heel snel het internet rond...

Advertisement
jo.rassic.c/Instagram

jo.rassic.c/Instagram

In de video die viraal ging, filmde Jordyn Rassi het bijzonder ontroerende moment van haar terugkeer naar het ouderlijk huis na drie jaar afwezigheid; het was dan ook een heel lange tijd voordat het meisje terugkeerde om haar ouders te bezoeken, dus besloot Jordyn om alles in het geheim te doen, een mooie verrassing: ze kocht een vliegticket naar Washington en drie weken voor vaderdag realiseerde ze een van haar vaders grootste dromen!

Zoals je in de onderstaande video kunt zien, zit Jordyn aanvankelijk op de veranda buiten het huis van haar ouders. Haar vader wordt naar buiten gestuurd en wanneer hij dat doet, neemt het meisje een nonchalante en bijna onverschillige houding aan en zegt ze hoe mooi hun plek is. Nadat hij naar haar heeft geluisterd, neemt de vader even de tijd om te begrijpen wie er echt met hem praat, omdat hij haar eerst niet herkende, maar als hij dat eenmaal doet, wordt de emotionele ontmoeting bekroond met een lange en zeer ontroerende omhelzing!

Er is niets mooiers dan een moment van oprechte tederheid tussen vader en dochter, nietwaar?

Advertisement