Ze wilden trouwen op een ongebruikelijke plek en kozen een stortplaats als locatie

Janine image
door Janine

29 November 2021

Ze wilden trouwen op een ongebruikelijke plek en kozen een stortplaats als locatie
Advertisement

Er zijn mensen die de behoefte voelen om altijd buiten de kaders te gaan, altijd op zoek naar de meest ongewone en ongebruikelijke details, zelfs als het gaat om algemene keuzes. Bij het organiseren van bijvoorbeeld een bruiloft ga je altijd op zoek naar de mooiste en meest schilderachtige locatie om je liefdesdroom te bekronen. Een echtpaar uit Peccioli (Toscane) daarentegen ging tegen de stroom in en koos een locatie die alle gasten sprakeloos maakte: een vuilstort. Je leest het goed, het bruidspaar, Elisabetta en Simone, hebben een afvalinzamelingscentrum gekozen om hun liefde te vieren. Trots op deze keuze verklaarden ze dat ze echt een "onconventionele" plek wilden.

via Il Tirreno

Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

Elisabetta en Simone zeiden "ja" en beloofden elkaar eeuwige liefde in een afvalopslagplaats. Het lijkt nogal moeilijk te geloven, maar dit was precies het programma van het bruidspaar. "We zijn een bijzonder stel. We wilden iets anders, dat verder ging dan de gebruikelijke villa of de gebruikelijke boerderij en hier is het prachtig", bevestigden de twee geliefden en onderstreepten hoe de gekozen stortplaats een geweldige plek was in de buitenlucht, midden in de heuvels.

De stortplaats was opgenomen in de lijst met mogelijke locaties waar het burgerlijk huwelijk kan plaatsvinden, een locatie die na het huwelijk van Elisabetta en Simone de aandacht lijkt te hebben getrokken van vele andere stellen.

Advertisement
Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

Burgemeester Macelloni zei: "De afgelopen weken zijn er wat telefoontjes binnengekomen van mensen die om informatie vroegen. Voor ons is het hoofddoel de promotie van het gebied en ook dit gebied past in de context". We moeten ons dan ook niet verbazen als we binnenkort uitgenodigd kunnen worden voor bruiloften op de vuilstort of op een andere bizarre locatie!

Advertisement