Een jonge man verdient zijn eerste geld met videogames en besluit het aan zijn moeder te geven: "Ik had het je beloofd" (+ VIDEO)

Janine image
door Janine

29 November 2021

Een jonge man verdient zijn eerste geld met videogames en besluit het aan zijn moeder te geven: "Ik had het je beloofd" (+ VIDEO)
Advertisement

Dankzij de komst van sociale netwerken hebben veel mensen hun manier gevonden om zich uit te drukken, waardoor hun creativiteit en flair hun vruchten afwerpen. Creativiteit die, zoals we allemaal weten, altijd loont in het werk: proactief zijn en zoeken naar nieuwe manieren om succes te behalen is de juiste houding! En het is dankzij deze nieuwe communicatiemiddelen dat de werkwereld is geëvolueerd, waardoor veel mensen zich op bepaalde gebieden kunnen toeleggen. Denk bijvoorbeeld aan influencers op Instagram of Youtubers - bekwame contentmakers die dagelijks miljoenen mensen vermaken. Deze nieuwe beroepen zijn nu een realiteit over de hele wereld en voor sommigen is het de enige bron van inkomsten geworden. Een jongen genaamd Allyson Galdino slaagde erin geld te verdienen op YouTube en wilde hulde brengen aan zijn moeder, omdat zij de enige was die altijd in hem geloofde.

via Youtube / Camilo Morales Droguett

Een jonge man verdient zijn eerste geld met videogames en besluit het aan zijn moeder te geven: "Ik had het je beloofd" (+ VIDEO) - 1

Allyson is een jongen uit een arm gezin, dat zich in nogal moeilijke economische omstandigheden bevindt. Ondanks deze moeilijkheden heeft de moeder van de jongen het hem nooit aan iets laten ontbreken en bovenal heeft ze altijd in hem geloofd. Om deze reden had Allyson beloofd dat hij het eerste geld dat hij als streamer ontving, rechtstreeks aan zijn moeder zou geven. Een gebaar van dankbaarheid en liefde naar degenen die hem hebben opgevoed en hem altijd veel liefde hebben gegeven. Honderdtien dollar is het bedrag dat Allyson heeft verdiend met deze nieuwe online methoden, namelijk het spelen van videogames en het vermaken van andere jongeren zoals hij door zijn video's te bekijken.

Trouw aan die belofte, ging de jongen naar zijn moeder en verraste haar met dit geld: "Mam, je weet dat ik niet lang geleden het huis verliet. Ik ging weg om mijn dromen na te jagen. Maar ik ben teruggekomen om je dit te geven." Allyson overhandigde zijn moeder zijn eerste betaling na het werk waar hij het meest van houdt ter wereld.

Advertisement

De vrouw glimlachte meteen en was erg blij met het nieuws, ook omdat dat geld precies op het juiste moment arriveerde. “Zoonlief, dit geld komt op een goed moment, want het is tijd om een ​​wasmachine te kopen. Weet je zeker dat je het niet wilt houden? Heel erg bedankt, lieverd” - met deze woorden bedankte zijn moeder hem, erg blij, en omhelsde hem. De moeder is niet alleen blij met het geld, maar vooral met het resultaat dat haar zoon heeft behaald en waaraan ze nooit heeft getwijfeld.

Advertisement