Ze stelen altijd zijn post: hij neemt wraak door afval in nep-pakketten te verpakken - BekijkDezeVideo.nl
x
Ze stelen altijd zijn post: hij neemt…
Een voetballer geeft een nieuw thuis aan de oppas van zijn kinderen die eerder in een vervallen houten huis woonde Lerares adopteert een van haar leerlingen om hem te redden van een trauma dat hij in het verleden heeft opgelopen

Ze stelen altijd zijn post: hij neemt wraak door afval in nep-pakketten te verpakken

08 Januari 2022 • Door Janine
1.808
Advertisement

Tegenwoordig lijkt online winkelen iets vanzelfsprekends, maar het heeft jaren geduurd om elk logistiek aspect te perfectioneren. Er moet echter nog een klein probleempje worden opgelost: de slinkse lieden die besluiten de voor de deur gedeponeerde pakjes te stelen. Wanneer ons geliefde object uiteindelijk bij ons wordt afgeleverd, moeten we oppassen dat niemand te dichtbij komt en onze correspondentie probeert te stelen. Een man uit Oklahoma City heeft, nadat hij het slachtoffer is geworden van verschillende diefstallen, een plan bedacht om te voorkomen dat dieven de pakjes die voor zijn deur liggen meenemen.


Als we iets op internet bestellen, kunnen we, alsof we kinderen zijn, niet wachten om ons nieuwe speeltje te ontvangen. Het is tenslotte een beetje zoals wachten op een cadeau. Soms kan dit koop- en wachtproces echter worden onderbroken door een onaangename gebeurtenis, zoals het feit dat iemand het pakket of de brief in onze plaats heeft meegenomen. Een ongelukkig incident waar Karlin, een inwoner van Oklahoma City, aan moest wennen.

Meerdere malen beroofd door de sluwe mensen, besloot hij een "duivels" plan uit te voeren om herhaling van deze gebeurtenissen te voorkomen. Omdat de pakjes vaak lang voor de voordeur blijven liggen ​​en de aandacht trekken van kwaadwillenden, dacht hij aan het maken van "nep"-pakketten. Omdat het pakket grotendeels in karton is verpakt, kunnen dieven niet zeker weten wat erin zit, maar blijkbaar zijn ze nog steeds bereid een aanklacht te riskeren, zelfs voor voorwerpen van twijfelachtige waarde. Vanuit dit uitgangspunt ontstond Karlins idee: afval in "nep"-verpakkingen verpakken.

Op deze manier zullen de dieven, zodra ze het pakket openen, trots op hun werk, vuile of walgelijke voorwerpen van geen waarde in hun handen vinden: vuile kleren, rommel of zelfs dierlijke uitwerpselen. Een rechtvaardige wraak voor degenen die meerdere aanvallen van deze gewetenloze mensen hebben ondergaan. Sommige vallen van Karlin bevatten echter niet alleen afval, maar ook camera's en GPS-trackers zodat de kleine criminelen kunnen worden geïdentificeerd.

Inmiddels is het jagen op postorderdieven een echte hobby geworden voor Karlin: “Ik vind het vaak leuk om vies oud ondergoed in te pakken of, nog beter, eendenpoep en M & M’s. Het is een beetje mijn nieuwe hobby geworden”, zei de man op sociale media.

"Het werd een sport, zoals een kat-en-muisspel" en hij voegde eraan toe: "Ik hoop dat deze mensen vroeg of laat hun lesje leren."

Advertisement

Zo hielp Karlin dankzij deze onorthodoxe methode de politie om de schuilplaatsen van deze criminelen te vinden en de verantwoordelijken te veroordelen dankzij de beelden van de verborgen camera's.

Kortom, het is ongetwijfeld een alternatieve methode om dieven te ontmoedigen om onze pakjes voor de deur van ons huis te stelen.

Tags: AbsurdVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt