Hij redt een meisje van de verdrinkingsdood, ze worden verliefd en zijn nu een getrouwd stel

Janine image
door Janine

22 November 2021

Hij redt een meisje van de verdrinkingsdood, ze worden verliefd en zijn nu een getrouwd stel
Advertisement

Soms weet het leven ons echt veel onverwachte gebeurtenissen en verrassingen te geven, en vooral grote toevalligheden. Dit laatste gebeurt zelden in ons groeipad en in onze dagelijkse ervaring, maar als ze ons persoonlijk overkomen, kunnen we alleen maar verbaasd zijn. Een absurd toeval overkwam de twee hoofdrolspelers van dit verhaal dat begon met een tragische gebeurtenis en vervolgens met een zeer gelukkig einde werd bekroond door een spectaculaire bruiloft!

via 7 News

Haar naam is Nupur Gupta, ze komt uit Kerala, in India, en ze is een vrouw die van yoga houdt; haar passie en werk brachten haar ertoe om ontspannende lessen van deze beroemde praktijk te geven aan een groep vakantiegangers in een Indiaas resort in de buurt van de oceaan; een exotische locatie die niet alleen perfect is om een ​​multi-zintuiglijke reis te beginnen, maar ook om te genieten van de schoonheid van de natuur en een heerlijk ontspannend bad te nemen in het oceaanwater na een yogasessie. Iets waar Nupur zin in had om te doen, maar al snel averechts werkte.

Toen ze in het oceaanwater ging zwemmen, werd de stroming plotseling te sterk om terug te keren naar de kust, waardoor de Indiase vrouw gevaar liep te verdrinken; gelukkig volgde Attila Bosnyak, een van de vakantiegangers van het resort, destijds yogalessen van Nupur.

Advertisement

Toen Attila zich realiseerde dat de golven te sterk waren en dat ze niet in haar eentje de kust had kunnen bereiken, klom hij op een rots die groot genoeg was om de strandwacht te roepen, die zich haastte en Nupurs leven redde voordat het te laat was. Als deze Hongaar er niet was geweest, wie weet wat er met de yogalerares was gebeurd!

Toen Nupur uit het water kwam en weer bij bewustzijn kwam, realiseerde ze zich de gevaarlijke situatie die ze zojuist had meegemaakt en dat het dankzij die man was die haar yogalessen volgde dat ze uiteindelijk werd gered: "Toen ik naar hem toe zwom [de man raakte gewond toen hij uit het water kwam om de badmeester vanaf de rots te roepen] gebeurde er iets in mij, het was gewoon een magisch moment."

Na het incident bleven de twee een extra week in het resort, ze gingen samen uit en hadden zelfs tijd om verliefd op elkaar te worden; toen ze allebei thuiskwamen, zetten ze de langeafstandsrelatie voort, hij in Amsterdam, zij in India; toen, overtuigd van zijn liefde voor Nupur, keerde Attila terug naar India, waar hij om de hand vroeg van het meisje dat hij van de verdrinking had gered en nu zijn ze een heel gelukkig getrouwd stel dat samenwoont in onze hoofdstad!

Een buitengewoon liefdesverhaal, dat ons er nogmaals aan herinnert dat elk obstakel, moeilijkheid, ongeval of trauma kan worden overwonnen met de kracht van liefde, toevalligheden en... het lot!

Advertisement