Meisje raakt geëmotioneerd als ze haar pasgeboren zusje voor het eerst ziet (+ VIDEO)

Janine image
door Janine

28 November 2021

Meisje raakt geëmotioneerd als ze haar pasgeboren zusje voor het eerst ziet (+ VIDEO)
Advertisement

Als je enig kind bent, wil je vaak een broertje of zusje omdat je niet kunt wachten om samen te spelen. En daarom horen sommige ouders vaak vragen om een ​​broertje of zusje. Andere kinderen daarentegen tonen niet al te veel enthousiasme bij de komst van een broertje of zusje met wie ze de aandacht van hun ouders kunnen delen. Wat zeker is, is dat de kleine Addy, slechts 6 jaar oud, blij was haar nieuwe zusje te ontmoeten. In een video die haar ouders op Facebook deelden, komt het meisje het ziekenhuis binnen en begint te huilen van vreugde zodra ze haar moeder met de baby in haar armen ziet.

via Facebook / Dale Benson

Addy meets Maddy for the 1st time "For licensing/commercial usage, please contact licensing@rumble.com"

Pubblicato da Dale Benson su Mercoledì 16 ottobre 2019

Addy's ouders wisten dat het meisje ontroerd was over de komst van haar zusje en ze wisten al dat hun oudste dochter het nieuws met plezier had vernomen, maar ze konden zich niet voorstellen dat ze zo'n emotionele reactie zou krijgen. Reden te meer voor haar ouders om het prachtige tafereel vanaf het begin te filmen! De kleine Addy lijkt in feite al zichtbaar geëmotioneerd nadat ze de eerste stappen in de ziekenhuiskamer heeft gezet; als ze vervolgens haar moeder op bed ziet liggen met haar zusje in haar armen die ze natuurlijk nog niet had gezien, barst ze in tranen uit van vreugde. Geen wonder dat de video al meer dan 380.000 keer is bekeken!

Advertisement

Addy lijkt echt overweldigd door emotie als ze haar pasgeboren zusje ziet: "Ze is zo schattig" zijn haar woorden bij het zien van dat kleine bundeltje. Ook haar moeder kon natuurlijk de tranen niet bedwingen bij het zien van de reactie van haar dochter en uiteindelijk huilden ze samen van geluk: op dat moment kreeg Addy een bijzondere band met haar zusje dat ze zeker nooit zal vergeten.

Het is dan ook heel moeilijk om je niet te ontroeren door deze video te bekijken!

Advertisement