Zwartgeblakerde pannen? Je kunt ze in hun oude glorie herstellen door een prop aluminiumfolie te gebruiken - BekijkDezeVideo.nl
x
Zwartgeblakerde pannen? Je kunt ze in…
Zes eenvoudig te volgen stappen om je vriezer goed te ontdooien Een vader bouwde een mini-rolstoel voor zijn dochtertje voor slechts $100 (+ VIDEO)

Zwartgeblakerde pannen? Je kunt ze in hun oude glorie herstellen door een prop aluminiumfolie te gebruiken

04 December 2021 • Door Janine
2.763
Advertisement

Naarmate de tijd verstrijkt, hebben objecten de neiging om te verslechteren, hun glazuur te verliezen, soms zelfs zwart te worden, te beschimmelen of aangekoekt te raken. Van pannen tot potten, meubels, kleding, kinderspeelgoed, alles verslijt met de tijd die als het ware onverbiddelijk verstrijkt. Maar is er een manier om de tijd in sommige van deze kostbare en nuttige huishoudelijke artikelen te "stoppen"? In dit verband willen we je vandaag een heel eenvoudige en doe-het-zelf-truc onthullen waarmee je je zwartgeblakerde en aangekoekte pannen grondig kunt reinigen waardoor ze weer als nieuw worden!

via: CNET

foto: Guardachevideo

Als je pannen in huis hebt die in de loop van de tijd vaak zijn gebruikt en merkt dat ze zwart zijn geworden of aangekoekt zijn en vlekken hebben en je weet niet hoe je ze moet verwijderen, moet je absoluut geen producten gebruiken van welke aard dan ook, maar hoogstwaarschijnlijk heb je de oplossing al in huis zonder dat je het weet.

Of het nu pannen of steelpannen zijn, vetvlekken of eenvoudig aangebrande pannen, een simpele prop aluminiumfolie is voldoende om het probleem in een mum van tijd op te lossen. Het enige wat je hoeft te doen is wat van het aluminiumfolie dat je in huis hebt te nemen, er een middelgrote prop van te maken en ermee over het oppervlak van het zwartgeblakerde kookgerei te wrijven. Maar wees voorzichtig voordat je verder gaat!

foto: Guardachevideo

Je moet het oppervlak van de pan of steelpan niet schrobben met alleen de "droge" prop aluminium, je moet eerst het oppervlak van de pan besprenkelen met een goed reinigingsmiddel, bijvoorbeeld afwasmiddel. Een paar druppels erop, en wrijf over het oppervlak van de pan of steelpan met de prop aluminiumfolie die je in huis hebt.

Met een beetje inspanning en veel geduld zul je zien dat het resultaat gewoonweg spectaculair zal zijn en je pannen zo goed als nieuw zullen zijn. Vaarwel vetvlekken en aangebrande pannen, alles wat je nodig hebt is... aluminiumfolie!

Ken je deze goedkope, doe-het-zelf-truc?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt