De buren vernielen steeds zijn hek, hij vervangt het door beton en vernietigt 8 van hun auto's

Janine image
door Janine

29 November 2021

De buren vernielen steeds zijn hek, hij vervangt het door beton en vernietigt 8 van hun auto's
Advertisement

Samenleven met de buren eindigt vaak in een ware nachtmerrie, zo erg zelfs dat het voor sommigen een reden wordt om te verhuizen. Je hebt veel geluk nodig om respectvolle buren te vinden en het verhaal van deze familie bewijst het. Een meisje genaamd Miha vertelde in feite het vreemde verhaal van haar familie die voortdurend ruzie maakte met de buren vanwege een hek dat constant werd afgebroken of verwoest. Het verhaal speelde zich af in een klein dorpje op de Balkan en het meisje merkte op hoe het hele dorp wordt bewoond door nogal vreemde mensen. Uiteindelijk slaagde haar vader erin een oplossing te vinden die de vervelende buren deels het zwijgen oplegde: een kleine betonnen barrière bouwen zodat niemand zijn hek en de planten van zijn tuin met de auto zou kunnen vernietigen.

via Reddit / MihaM12

Reddit

Reddit

Miha zei dat haar familie een klein stukje grond bezit voor hun huis, dat direct uitkomt op de straat. Dit stuk terrein zou in theorie vierkant moeten zijn, maar de familie besloot om de hoek "te effenen" door een omheining en een gebogen haag van planten te maken om het draaien van de auto’s te vergemakkelijken. Een vriendelijkheid die echter volkomen nutteloos was, aangezien het kleine stukje grond dat ze bezaten, dat op deze manier een integraal onderdeel van de weg leek, niet was geasfalteerd en de buren klaagden dat Miha's ouders, als eigenaren, de werkzaamheden moesten doen. Twintig jaar lang heeft niemand iets anders gedaan dan de heg en het hek van Miha's familie met de auto vernielen. Kortom, alle buren leken niet de juiste bocht te nemen elke keer dat ze hun kant op draaiden en uiteindelijk de heg kapot maakten. Miha's vader bedacht toen een plan om wraak te nemen.

Advertisement
Reddit

Reddit

Aanvankelijk zette de vader vaten vol stenen op de hoek van de weg, maar de buren bleven er met hun auto's tegenaan rijden elke keer dat ze de bocht om draaiden. Na enige tijd merkte hij, naast de constante klachten van de buren, dat de vaten praktisch onbruikbaar waren. Op dat moment bedacht hij een effectievere wraak: hij maakte een betonnen rand voor zijn heg, waardoor het de vorm van een echte hoek kreeg. De buren bleven er niet op letten en reden er tegenaan, maar deze keer waren zij de verliezers: hun auto's waren zwaar beschadigd! Miha zei dat ze met deze kleine beschermende betonnen barrière 8 auto's van de buren hebben vernietigd!

Hoewel de buren de man (een politieagent) altijd hebben gedreigd de politie te bellen, hebben ze dat nooit gedaan, ook omdat ze weten dat ze ongelijk hebben. Wat te zeggen, misschien zullen ze leren voorzichtiger te zijn tijdens het rijden en de arme buurman respecteren... als ze tenminste niet elke maand naar de garage willen gaan!

Advertisement