Een vader bouwde een mini-rolstoel voor zijn dochtertje voor slechts $100 (+ VIDEO) - BekijkDezeVideo.nl
x
Een vader bouwde een mini-rolstoel voor…
Zwartgeblakerde pannen? Je kunt ze in hun oude glorie herstellen door een prop aluminiumfolie te gebruiken Hoge rekeningen? Hoe je de kosten kunt verlagen met een paar eenvoudige trucs

Een vader bouwde een mini-rolstoel voor zijn dochtertje voor slechts $100 (+ VIDEO)

04 December 2021 • Door Janine
3.150
Advertisement

Ouders zouden altijd alles doen in het belang van hun kinderen, vooral als het gaat om het verbeteren van hun bestaan ​​en gezondheid. De ouders van de kleine Evelyn, een baby bij wie op de leeftijd van 4 maanden een tumor van het ruggenmerg werd vastgesteld, wisten dat ze hun baby in leven moesten houden en haar tegelijkertijd de best mogelijke zorg moesten bieden. Hun verzekering dekte echter niet de kosten van een rolstoel voor het kind, dat vanaf de armen verlamd was, daarom besloot vader Brad er een met zijn eigen handen te bouwen. Bovendien hadden de artsen de familie gewaarschuwd dat het meisje minstens 2 jaar zou moeten wachten om een ​​rolstoel te kunnen gebruiken. Brad en zijn vrouw Kimberly waren het daar niet mee eens: ze konden niet wachten tot hun dochtertje zo groot zou worden zonder zich te kunnen bewegen.

via: ABC news

De kleine Evelyn raakte verlamd vanaf haar armen toen artsen een tumor in ruggenwervel diagnosticeerden. Gelukkig sloegen de behandelingen aan en lijkt de tumor te verminderen, maar de baby kan niet op natuurlijke wijze bewegen. Vader Brad kon niet wachten op het geld om een ​​goede rolstoel te kopen, en alsof dat nog niet genoeg was, was Evelyn nog steeds te klein voor welke optie dan ook. Wat te doen? Gelukkig zijn er veel tutorials en ideeën op internet als het gaat om doe-het-zelven, dus de vader van de baby ging aan de slag, op aanraden van Kimberly die enkele geweldige voorbeelden op Pinterest had gezien, en bouwde een mini-rolstoel voor $100.

Evelyn Moore from Edmonton was only 4 months old when they discovered she had a stage 4 neuroblastoma tumor attached to...

Pubblicato da HOT 101.3 FM su Venerdì 12 agosto 2016

Zo kan de kleine Evelyn met haar nieuwe rolstoel van de ene naar de andere kant bewegen en de wereld leren verkennen. Ondanks dat ze pas 1 jaar oud is, kan ze perfect bewegen dankzij de kracht in haar armen.

“Ze is nergens bang voor”, zei Kimberly, “ze zou met haar rolstoel een heuvel oprijden, zichzelf laten gaan en haar handen in de lucht gooien, en dan de controle terugkrijgen als ze beneden zou zijn. Ze is een lief meisje. Ze heeft veel meegemaakt en nu probeert ze gewoon naar de normaliteit terug te keren”.

Advertisement
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt