Ze zeiden dat ze geen kinderen kon krijgen, maar ze zet drie baby's in slechts één jaar op de wereld

Janine image
door Janine

03 December 2021

Ze zeiden dat ze geen kinderen kon krijgen, maar ze zet drie baby's in slechts één jaar op de wereld
Advertisement

Wat denk je, bestaan wonderen volgens jou in het leven, of zijn het tegen alle verwachtingen in toevallige gebeurtenissen die zelden plaatsvinden en in ieder geval op de juiste plaats op het juiste moment? Velen zijn ervan overtuigd dat achter deze wonderbaarlijke gebeurtenissen iets bovennatuurlijks schuilgaat, terwijl anderen met een beslist meer wetenschappelijke instelling niets anders doen dan onderstrepen dat het gebeurtenissen zijn die gewoon kunnen gebeuren. Ook dit ongelooflijke verhaal kan worden gezien alsof het een echt "wonder" is.

via Yahoo News

Advertisement
Emma Geairns/Facebook

Emma Geairns/Facebook

Haar naam is Emma Geairns, ze is een 34-jarige moeder en woont in Poole, in Groot-Brittannië; nadat ze in 2020 van de kleine Harlow was bevallen, vertelden de artsen haar dat ze in de toekomst heel weinig kans zou hebben om weer op een natuurlijke manier zwanger te worden, dus hadden zij en haar man Jaime alle hoop verloren op een ​​tweede of een derde kind; de oorzaak was dat de baarmoederhals en baarmoeder van Emma afweek op een manier die niet geschikt was om gemakkelijk zwanger te worden.

De geneeskunde leek zich tegen dit prachtige gezin te keren, maar toen kwam het wonder: Emma was ondanks alles zwanger en niet alleen was ze zwanger, ze verwachtte een tweeling!

Advertisement
Emma Geairns/Facebook

Emma Geairns/Facebook

Emma en Jaime waren geschokt door het nieuws en zeer, zeer verrast omdat ze alle hoop op een tweede kind hadden verloren, en in plaats daarvan was de 34-jarige vrouw zwanger van een tweeling, die vervolgens twee dagen na de eerste verjaardag van Harlow in februari 2021 op de wereld kwam. De kleine Noah en Arthur maken deel uit van een liefhebbend gezin vol genegenheid dat letterlijk alle medische mogelijkheden heeft verslagen.

Emma Geairns/Facebook

Emma Geairns/Facebook

Dit is hoe Emma Geairns dit hele ongelooflijke verhaal vertelde: "Ik was pas 25 toen de artsen me vertelden dat het onwaarschijnlijk was dat ik veel kinderen zou kunnen krijgen. Dit alles kwam naar buiten dankzij de resultaten van een uitstrijkje, de artsen vertelden me dat de manier waarop mijn baarmoederhals en baarmoeder op één lijn lagen, het zeer onwaarschijnlijk zou hebben gemaakt. Na Harlow dachten we dat het weer een eeuwigheid zou duren om een ​​tweede kind te krijgen, vooral na wat de artsen me hadden verteld. In plaats daarvan slaagde ik er praktisch in om drie kinderen in één jaar te krijgen!”

Emma Geairns/Facebook

Emma Geairns/Facebook

Ondanks de buitengewone gebeurtenis hebben Emma en Jamie momenteel geen plannen om meer kinderen te krijgen: "Het is echt absurd om in minder dan een jaar tijd drie kinderen onder de twee jaar te hebben. Het is ongelooflijk, maar het is heel hard werken. We zijn heel gelukkig dat we drie gezonde kinderen hebben en ik voel me zo gezegend en zo dankbaar voor het leven!"

Wat te zeggen, de beste wensen aan dit buitengewone recordbrekende gezin!

Advertisement