"Ik hou van je!”: 1-jarige jongen zegt zijn grote broer gedag die naar de universiteit gaat op de liefste manier (+ VIDEO) - BekijkDezeVideo.nl
x
"Ik hou van je!”: 1-jarige jongen…
Een gezin laat vuile luiers achter op de tafel van het restaurant: de uitbarsting van de ober Echtpaar zet 14 kinderen op de wereld en elk van hen doet het huishouden, zelfs op feestdagen

"Ik hou van je!”: 1-jarige jongen zegt zijn grote broer gedag die naar de universiteit gaat op de liefste manier (+ VIDEO)

12 Januari 2022 • Door Janine
4.079
Advertisement

Wat een genegenheid kan er zijn tussen broers! Er is een video die viraal is gegaan, waarin de oudste zoon van Lisa James, de moeder van de onweerstaanbare kleine hoofdpersoon van dit verhaal, naar de universiteit gaat. Blijkbaar lijkt het eenjarige broertje het niet veel te kunnen schelen, maar dan wordt de uitwisseling van groeten steeds intenser tussen de twee. Een klein broertje, afgeleid door zijn eten dat niet lijkt te luisteren naar de oudere broer die op het punt staat te vertrekken, maar die dan ontploft in een uitwisseling van “ik hou van je!” dat nooit lijkt te eindigen.

De kleine, zittend op de kinderstoel, gaat helemaal op in zijn bord babyvoeding en lijkt zijn oudere broer die naar de universiteit gaat niet eens op te merken, maar als zijn grote broer hem begroet en zegt dat hij van hem houdt, antwoordt hij onmiddellijk met “ik hou van je!”. Hij blijft maar zeggen “Ik hou van je!”. Een nieuw spel tussen broers en een heel lief filmpje dat mama Lisa met trots op het net heeft gezet.

“De kleine jongen is ongetwijfeld een grappige snotaap", zei zijn moeder "maar hij is zo aanhankelijk dat iedereen gek op hem is. Oh hemel, kijk maar niet te aandachtig naar de manier waarop hij zijn bord leegeet!"

Spreading Some Love!! I can surely use some today!!✌🏾❤💡 "I LOVE YOU!": "My oldest is headed back to college and his younger brother had to let him know how much he loves him." 📹: @iammarilynmm ❤️

Pubblicato da Lisa James su Giovedì 2 dicembre 2021

Op het net waren de opmerkingen van internetgebruikers erg grappig: "Geweldig kleintje", schrijft een jongen, "je hebt de dag van je broer mooi gemaakt en... de mijne ook!" “Lieve mama Lisa", schreef een vrouw, "je hebt een gezin om trots op te zijn. Maar wat zal het moeilijk zijn om die keuken van je schoon te maken na het eten!"

Ook als je geen broer hebt, bekijk deze korte video: het zal je hart verwarmen!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt