Winkelmedewerker vindt brief aan de kerstman met ontroerende verzoeken

Janine image
door Janine

18 December 2021

Winkelmedewerker vindt brief aan de kerstman met ontroerende verzoeken
Advertisement

Alle kinderen schrijven een brief voor Kerstmis waarin ze de kerstman vragen om hun wensen te vervullen: eindeloos veel speelgoed, normaal gesproken, maar er is ook iemand die, onverwachts, volwassenen verbaast met verzoeken die helaas zelfs de kerstman nooit zou kunnen vervullen. Eric Barragan, een medewerker van een grote Amerikaanse supermarkt, was aan het eind van de dag de gangpaden aan het schoonmaken toen hij plotseling een verfrommeld briefje oppakte. Geïntrigeerd las de man het briefje: het was een briefje van een kind. De verzoeken waren echter niet zo vanzelfsprekend als je zou verwachten.

via Youtube / CBS Los Angeles

Advertisement

Eric Barragan found a child's Christmas list while cleaning up one day. There were some toys written on the paper - but 2 of the wishes had him wanting to track the boy down.

Pubblicato da Spotlight su Martedì 14 dicembre 2021

Kinderen zijn meestal het gemakkelijkst om te plezieren met Kerstmis: je gaat gewoon naar een speelgoedwinkel om iets van de laatste mode te vinden dat geschikt is als cadeau om onder de boom te leggen. Maar toen Eric Barragan, een verkoper van Costco, naar het briefje keek dat hij op de grond vond, was hij geschokt toen hij las dat er naast de gebruikelijke geschenken ook drie speciale verzoeken waren. Verzoeken waar geen enkele volwassene ooit 100% aan zou kunnen voldoen.

De jongen had gevraagd om T-shirts, personages van Minecraft, Hot Wheels (maar slechts twee), een horror videogame, een portemonnee en een cadeaubon van Gamestop - allemaal dingen die een kind begrijpelijkerwijs zou willen. Onder deze waren er echter ook "vrede en vreugde in de wereld brengen" en simpelweg "alleen liefde". Deze verzoeken waren de enige omcirkelde - de belangrijkste.

Advertisement

"De meeste kinderen vragen niet om zulke dingen dus ik vond het best bijzonder", zei Barragan, die onderzoek deed naar de kleine auteur op die lijst. Uiteindelijk, mede dankzij de hulp van sociale media, ontdekte hij de identiteit van het kind, Julian Huey, en gaf hem alles wat hij op de lijst had geschreven. Julians familie was Barragan erg dankbaar voor zijn attente gebaar. Michele Huey, de moeder van het kind, legde uit dat het de laatste tijd moeilijk was voor een groot gezin als dat van hen om de eindjes aan elkaar te knopen, vooral door de pandemie, en dat ze nu afhankelijk zijn van een militair pensioen om te overleven. Daarnaast kocht Barragan ook speelgoed voor de broers en zussen van Julian, waardoor het hele gezin blij werd gemaakt voor de feestdagen.

Julian was enorm blij om die geschenken en die genegenheid te ontvangen, maar hij wees hierop: "Het is nog niet alles wat ik wilde. Het enige dat ik boven alles wil, is een groot hart om van iedereen te houden en vreugde in de wereld te brengen."

Advertisement