Passagier “wordt lastiggevallen” door een meisje dat achter haar zit (+ VIDEO) - BekijkDezeVideo.nl
x
Passagier “wordt lastiggevallen”…
Een eenvoudige en goedkope methode om hardnekkig vuil van het gasfornuis te verwijderen Ze presenteert zich voor het examen voor het rijbewijs in haar auto

Passagier “wordt lastiggevallen” door een meisje dat achter haar zit (+ VIDEO)

17 December 2021 • Door Janine
2.913
Advertisement

Wanneer je met het vliegtuig of de trein reist, heb je onvermijdelijk te maken met andere passagiers en loop je vaak tegen hun onbeleefdheid aan. Helaas realiseren veel mensen zich niet hoe opdringerig ze kunnen zijn met hun houding, waardoor de reiservaring voor degenen die naast hen zitten wordt verpest. Ditzelfde, maar toch anders, geldt voor kinderen, die zich altijd vreselijk vervelen tijdens het reizen en zichzelf altijd proberen af ​​te leiden met spelletjes en activiteiten die leuk zijn voor hen, maar vervelend voor alle andere passagiers. Van kinderen is bekend dat ze schreeuwen, rennen en praten - allemaal activiteiten die vreemden die in dezelfde auto of hetzelfde vliegtuig reizen gemakkelijk kunnen irriteren. De vrouwelijke hoofdrolspeler van deze video heeft echter laten zien dat ze een veel begripvollere houding heeft ten opzichte van een meisje dat vlak achter haar zat.


Kara Saba was op een vlucht in het gezelschap van haar man, met wie ze op huwelijksreis ging. Toen plotseling de arm van een klein meisje uit de stoel achter de hare verscheen en haar arm herhaaldelijk begon aan te raken, barstte Kara, in plaats van boos of geïrriteerd te worden door het onbekende kind, in lachen uit met haar man. De twee filmden de hilarische scène waarin ze niet konden stoppen met lachen toen het kind blindelings de arm van de vrouw aanraakte. Blijkbaar verveelde het meisje zich en het eerste dat in haar opkwam was kijken of er iemand op de stoel voor haar zat. Kara's video werd op TikTok geplaatst en de vrouw vertelde:

“Het meisje heette Adeline en ik hoop dat haar moeder deze video ziet." In feite is de video echt grappig en het gelach van Kara en haar man is aanstekelijk.

Soms is het nutteloos om boos of geïrriteerd te worden - het is veel beter om de dingen met een glimlach op te vatten en je niet te laten meeslepen door deze kleine gebeurtenissen die tenslotte ook leuk zijn om mee te maken!

Tags: KomischeLeukeKinderen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt