Tijdens de dienst van 16 uur had hij geen tijd om te eten: een klant komt terug om hem eten te brengen - BekijkDezeVideo.nl
x
Tijdens de dienst van 16 uur had hij…
Hij vindt zijn dochter terug na dertig jaar zoeken: ze was afgestaan ​​voor adoptie door zijn ex-vriendin Trotse moeder deelt de levensles van haar dochter die op 19-jarige leeftijd een onderbetaalde baan afwees

Tijdens de dienst van 16 uur had hij geen tijd om te eten: een klant komt terug om hem eten te brengen

20 December 2021 • Door Janine
1.851
Advertisement

Vaak zijn het de kleine gebaren die het verschil maken in deze wereld. Voor sommigen lijkt het misschien een futiliteit, maar een klein gebaar kan de dag van veel mensen veranderen. Het bewijs deze keer was TikTok-gebruikster Demi Lee, die ontdekte dat een kassamedewerker van een supermarkt geen tijd kon vinden om een ​​hapje te eten tijdens zijn vermoeiende 16-urige dienst. Geconfronteerd met dergelijk nieuws, wilde de vrouw iets doen om hem te helpen en beloofde ze hem dat ze terug zou komen met wat eten voor hem. De man geloofde duidelijk niet dat de vrouw echt terug zou komen om hem wat aan te bieden, maar tot zijn verbazing moest hij van gedachten veranderen. Onnodig te zeggen dat de medewerker verheugd was om eindelijk iets te eten te krijgen!

De video van Demi Lee getuigt van het hele tafereel: de klant stapte de winkel van een tankstation in Las Vegas binnen en ontdekte hier dat de verkoper in een 16-uursdienst zat, zonder de mogelijkheid om even weg te lopen om een ​​warme maaltijd te eten. Absurd als je bedenkt dat het juist zijn taak is om hongerige klanten te bedienen of die bij het tankstation stoppen om wat frisdrank te halen. Dit betekende dat de werknemer het grootste deel van de dag honger had, - toen Demi Lee daar achter kwam besloot ze een goede daad te doen en zijn werkdag te verbeteren!

Toen Lee daadwerkelijk terugkeerde naar de winkel met een zak vol spareribs, kaasnoedels en bonen, kon de medewerker zijn ogen niet geloven: "Oh mijn God! Je bent terug gekomen!” Hij kon niet geloven dat ze haar belofte had gehouden om hem eten te brengen. 'Ik zei toch dat ik terug zou komen,' antwoordde ze toen ze zijn verbaasde blik zag.

De vrouw filmde de reactie van de kassamedewerker en plaatste die op TikTok. De video was erg succesvol vanwege de goedheid van het gebaar: er is maar heel weinig voor nodig om iemands dag ten goede te veranderen, nietwaar? We hopen dat dit eenvoudige gebaar voor iedereen een voorbeeld kan zijn om iets voor anderen te doen.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt