Ze was niet uitgenodigd op de bruiloft van een dierbare vriendin omdat ze mooier was dan de bruid

Janine image
door Janine

21 December 2021

Ze was niet uitgenodigd op de bruiloft van een dierbare vriendin omdat ze mooier was dan de bruid
Advertisement

De bruiloft van een vriendin is een onmisbare gebeurtenis, die noch de bruid, noch haar vriendin ooit zouden opgeven. Wat gebeurt er echter als de bruid jaloers is op het uiterlijk van haar vriendin? Ongelooflijk maar waar, - deze dingen gebeuren ook! De jonge Alena deelde op TikTok "alena yildiz" een video waarin ze beweert dat de huwelijksuitnodiging van een van haar beste vriendinnen is geannuleerd. De reden ligt in het feit dat Alena er veel mooier uitziet dan de bruid met haar weelderige en elegante jurk. Alena had ook haar jurk kunnen veranderen, als de bruid haar maar eerder had gewaarschuwd, maar het echte probleem is dat het de bruid zelf was die haar jurk koos.

Wat een gebeurtenis moest zijn om je geluk met vrienden en familie te delen, bleek een echte ramp te zijn, althans voor Alena.

via TikTok / alenayildiz

TikTok / alenayildiz

TikTok / alenayildiz

De 21-jarige was uiteindelijk niet aanwezig op de bruiloft van haar vriendin, omdat ze ervan beschuldigd werd "mooier te zijn dan de bruid". Het is begrijpelijk dat de bruid op haar trouwdag alle aandacht voor zichzelf wil hebben, maar hoe acceptabel kan het zijn om een ​​vriendin uit te sluiten van zo'n speciale dag? Alena bevond zich van de ene op de andere dag zonder haar vriendin en natuurlijk zonder dat ze aan de bruiloft kon deelnemen. Het echte probleem is echter dat de jurk waarin Alena op het grote evenement zou verschijnen speciaal was gekozen door de bruid, die ervoor wilde zorgen dat geen van haar gasten er mooier uit zou zien dan zij. Met Alena mislukte haar strategie echter jammerlijk. De bruid kon niets doen in het bijzijn van de onstuitbare schoonheid van haar vriendin, behalve haar niet uit te nodigen voor haar bruiloft!

Advertisement
TikTok / alenayildiz

TikTok / alenayildiz

Een gebruiker schreef dat het gedrag van de bruid in principe begrijpelijk is en dat Alena haar jurk had kunnen veranderen; de jonge vrouw antwoordde dat ze de suggestie begreep, maar dat ze op het laatste moment werd gewaarschuwd door de bruid en dat ze daarom geen tijd had gehad om een ​​nieuwe jurk te kopen (zonder echter te vergeten dat het de bruid was die haar outfit had uitgekozen).

"Mijn lieve vriendin heeft me niet uitgenodigd voor haar bruiloft omdat ze vond dat ik er in de jurk die ze voor mij had uitgezocht beter uit zou zien”, is de bittere opmerking van Alena die uiteindelijk op de trouwdag dus thuis bleef.

Wat denk jij? Heeft de bruid er goed aan gedaan haar vriendin buiten te sluiten, om zich niet ongemakkelijk te voelen, of had ze anders moeten handelen? Laat het ons weten in de comments!

Advertisement