Hij krijgt een Facebookbericht van zijn zus en ontdekt dat zijn vader nog leeft - BekijkDezeVideo.nl
x
Hij krijgt een Facebookbericht van zijn…
Ze bedekt de deurknoppen van het huis met glitters zodat haar schoonmoeder niet overal haar neus in steekt

Hij krijgt een Facebookbericht van zijn zus en ontdekt dat zijn vader nog leeft

09 Januari 2022 • Door Janine
1.072
Advertisement

Er zijn veel redenen waarom een ​​gezin samenkomt of uit elkaar gaat, vaak zijn er de grote omwentelingen van de geschiedenis en de samenleving, economische moeilijkheden die ervoor zorgen dat sommige van onze familieleden van de ene plaats naar de andere verhuizen, hun geboorteplaats verlaten om wanhopig op zoek te gaan naar een betere toekomst. Een beetje zoals wat er gebeurde met de familie van Silver Young, een jongen van Thaise afkomst die in 1987 met zijn familie naar Californië verhuisde nadat iedereen geloofde dat zijn vader was overleden...

Silver Young, die werd geboren in een Thais vluchtelingenkamp in het verre 1980 tijdens de oorlog in Laos, had geen gelukkige en vredige jeugd; als zijn ouders van huis naar een vluchtelingenkamp waren gevlucht om te voorkomen dat hun zoon die op het punt stond geboren te worden de moeilijkheden en de beperkingen van de oorlog moest meemaken, was vader Pana ook een soldaat en een Amerikaanse bondgenoot die naar de oorlog werd gestuurd zonder dat iemand iets van hem afwist gedurende de jaren na de geboorte van Silver. In 1987, toen de familie niets meer van Pana had gehoord, verhuisden ze naar de Verenigde Staten van Amerika om hun geluk te zoeken en een nieuw leven op te bouwen, omdat ze dachten dat hij was omgekomen.

Alles leek goed te gaan, door de jaren heen vervaagde het verlies en de afwezigheid van zijn vader voor Silver Young steeds meer, tot hij op een dag plotseling een verdacht vriendschapsverzoek ontving met een even onverwacht en bizar bericht op Facebook, waarin stond: "Hallo grote broer, beste Peek Lee. Ik ben je zus Kao Sheng Lee. Ik ben je zus uit Thailand, accepteer alsjeblieft mijn vriendschapsverzoek."

Na maanden en maanden van vriendschapsverzoeken en privé-berichten die hem verdacht leken, wilde Silver het uiteindelijk verder onderzoeken, vooral toen het meisje dat beweerde zijn zus te zijn hem op Facebook een oude foto stuurde met hem als kind samen met een volwassene die veel op hem leek; was dat zijn vader en was dat echt zijn zus?

Uiteindelijk hoorde Silver Young tot zijn verbazing dat zijn vader was teruggekeerd naar het vluchtelingenkamp in 1988, het jaar na hun vertrek naar Californië, maar niemand had gevonden of contact met hen kon opnemen, dus heeft hij in de loop van de jaren een leven en een nieuw gezin gesticht. De Thaise jongen kon niet geloven dat hij zijn vader echt had gevonden, dus vloog hij naar het Aziatische land en omhelsde zijn vader na vele jaren, waarvan hij dacht dat hij was omgekomen in de oorlog. Het moment van de omhelzing werd vereeuwigd in een video op TikTok die door de jongen werd gepubliceerd en die de hele wereld ontroerde.

Advertisement

Over dat unieke moment zei Silver Young: "Zodra hij me in zijn armen hield, deden al die vragen en twijfels die ik in het begin in mijn hoofd had er niet meer toe. Nu wil ik gewoon weer opbouwen wat we nog hebben. De tijd wacht op niemand."

Wat een mooi verhaal over gezinshereniging!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt