Serveerster stopt om oudere klant te helpen eten en haar vriendelijke gebaar wordt gefotografeerd (+ VIDEO) - BekijkDezeVideo.nl
x
Serveerster stopt om oudere klant te…
Oudere man geeft kerstcadeaus aan de vuilnismannen in zijn buurt om hen te bedanken voor hun dagelijkse werk

Serveerster stopt om oudere klant te helpen eten en haar vriendelijke gebaar wordt gefotografeerd (+ VIDEO)

06 Januari 2022 • Door Janine
3.225
Advertisement

We zeggen het altijd en we zijn er steeds meer van overtuigd: het zijn de kleine gebaren naar anderen die de wereld waarin we leven echt veranderen. Zelfs het kleinste gebaar kan de dag van een ander verbeteren en als we ons hier allemaal een beetje voor inzetten, zouden we misschien het grootste deel van de negativiteit om ons heen kunnen wegvagen. Evoni Williams, een 18-jarige uit La Marque, in Texas (VS), deed haar kleine dagelijkse gebaar van vriendelijkheid terwijl ze werkte als serveerster bij het Waffle House, niet wetende dat iemand haar zou vastleggen. Gelukkig heeft iemand haar gebaar onthuld om een ​​beetje positiviteit te verspreiden en er daarmee voor gezorgd dat het meisje een werkelijk verdiende onderscheiding kreeg.

"I heard this elderly man tell her his hands don't work too good. He was also on oxygen and struggling to breathe....

Pubblicato da FOX 13 News - Tampa Bay su Venerdì 9 marzo 2018

Evoni Williams, ook bekend als "Nini", werkt als serveerster in een restaurant om geld te verdienen om te kunnen studeren. Het is in de Verenigde Staten niet gemakkelijk om een ​​goede opleiding te krijgen als je niet genoeg geld hebt, maar Williams deed haar best om het nodige bij elkaar te verzamelen. Op een dag merkte een oudere man in het restaurant op dat hij vanwege zijn versleten handen niet langer in staat was zijn eten te snijden. Hoewel de zaak vol zat en er genoeg te doen was, kwam Evoni langs om de oudere klant te helpen het bestelde eten in kleine stukjes te snijden. Ze wist niet dat Laura Wolf, een andere klant, op dat moment getuige was van het tafereel en het zelfs fotografeerde. De vrouw plaatste de foto vervolgens op Facebook en zei: "Er was daar zoveel te doen, maar ze nam toch de tijd om te stoppen en te horen wat de klant nodig had in plaats van het te negeren. Dit betekent echt iets voor me".

Hoewel het misschien een klein gebaar lijkt, wees Laura Wolf erop dat de actie van Williams in werkelijkheid een daad van vriendelijkheid is die ervoor zorgde dat haar dag goed begon, vooral omdat de wereld zo vol lijkt met negatieve gebeurtenissen. Daarom was het gebaar van de jonge serveerster zo indrukwekkend.

Evoni Williams verwachtte niet dat haar foto de volgende dag viraal zou gaan en dat meer dan 50.000 mensen commentaar zouden geven op haar vriendelijke daad. Maar het grootste geschenk voor haar was het ontvangen van een studiebeurs van $16.000, zodat ze geen probleem meer zou hebben om de kosten van haar hoger onderwijs te dekken! Toen ze erachter kwam, barstte ze in tranen van geluk uit en benadrukte dat ze dat gebaar elke dag opnieuw zou doen, op elk moment, omdat het een spontaan en plichtsgetrouw gebaar was naar een persoon in moeilijkheden. De burgemeester van de stad heeft een dag georganiseerd ter ere van de jonge vrouw, waarschijnlijk om goede daden aan te moedigen en het goede voorbeeld te geven.

Als we ons allemaal wat meer gedroegen als deze jonge serveerster, zou de wereld misschien een veel betere plek zijn!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt