Hij laat haar niet in de taxi stappen omdat hij te moe is: de klant biedt aan om in zijn plaats te rijden - BekijkDezeVideo.nl
x
Hij laat haar niet in de taxi stappen…
Hij wil haar haar laten knippen zonder een afspraak te maken en laat een fooi achter van in totaal $5.800 Twee neven schenken hun oom het familierestaurant dat hij kwijt was:

Hij laat haar niet in de taxi stappen omdat hij te moe is: de klant biedt aan om in zijn plaats te rijden

03 Januari 2022 • Door Janine
2.966
Advertisement

Van werken word je moe en degenen die in stressvolle diensten werken of freelancers zijn, weten dit heel goed. Helaas is het echter noodzakelijk om te werken om een ​​zo waardig mogelijk inkomen te verdienen en gezien hoe de wereld draait, zijn veel mensen gedwongen te blijven werken, zelfs op hoge leeftijd. Hoe zouden ze anders moeten leven?

Cristina Tan is een jonge vrouw die probeerde naar huis te gaan op de avond dat ze de taxi aanhield van een bijzonder vermoeide zeventigjarige. De man vertelde haar duidelijk dat hij haar niet in zou laten stappen omdat hij zich niet zeker voelde over zijn rijstijl: hij was te slaperig. Het meisje moest echter naar huis, dus bood ze de taxichauffeur een onmiskenbaar akkoord aan.

via: Newsinfo

Cristina Tan moest naar huis en toen ze er eindelijk in slaagde een taxi aan te houden, weigerde de man haar als klant aan te nemen. Het lijkt vreemd om je als klant afgewezen te voelen, maar de man had daar goede redenen voor: hij voelde zich echt te moe en wilde het leven van dat meisje niet in gevaar brengen. Wat als hij in slaap zou vallen? Hij kon het niet toestaan! Cristina voelde zich echter niet gefrustreerd door die weigering, maar begreep het probleem van de taxichauffeur en deed hem een ​​voorstel: ze zou naar haar huis rijden, terwijl hij op de achterbank kon uitrusten.

Aanvankelijk was de taxichauffeur een beetje sceptisch om haar te laten rijden, vooral omdat de auto een handgeschakelde versnellingsbak had. Maar voor Cristina was dat geen probleem, zozeer zelfs dat de taxichauffeur na een paar minuten in slaap viel op de stoel, die onderweg door de auto werd gewiegd.

Cristina slaagde er niet alleen in om thuis te komen, maar met haar actie kon ze de vermoeide taxichauffeur een handje helpen. Toen ze met hem sprak, ontdekte het meisje dat de man 70 jaar oud was en sinds de jaren zestig taxichauffeur was; hij was erg moe, maar hij moest blijven werken om zijn familie te kunnen onderhouden. Het meisje toonde al haar waaardering en empathie voor deze man die, waarschijnlijk elke dag, in vermoeiende diensten werkte en om deze reden altijd erg slaperig was.

Bij deze gelegenheid kan de taxichauffeur echt zeggen dat hij een goed mens heeft ontmoet!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt