Arme moeder kan geen knuffel voor haar zoon kopen: sommige gebruikers geven hem oud speelgoed om hem gelukkig te maken - BekijkDezeVideo.nl
x
Arme moeder kan geen knuffel voor haar…
Moeder haalt de kerstboom weg op de avond van 25 december: voor velen is dat te vroeg Hij schreeuwt tegen zijn vriendin omdat ze te veel heeft gegeten met Kerstmis:

Arme moeder kan geen knuffel voor haar zoon kopen: sommige gebruikers geven hem oud speelgoed om hem gelukkig te maken

05 Januari 2022 • Door Janine
1.531
Advertisement

Het ouderschap is nooit gemakkelijk, ondanks dat het een van de leukste en meest voldoening gevende "fulltime" banen ooit is; een bezigheid die veel liefde en veel aandacht naar je kind toe vraagt, altijd in de precaire balans tussen hem in alles tevreden te stellen, het hem aan niets te laten ontbreken maar tegelijkertijd proberen de eindjes aan elkaar te knopen als dat nodig is. Kortom, de realiteit van arme ouders of ouders met een laag inkomen moeten we in de schijnwerpers zetten, en het verhaal dat we je gaan vertellen gaat over een moeder in moeilijkheden met een ontroerend einde.

via: Sunny Skyz

De moeder, hoofdpersoon van dit verhaal, wilde het verhaal van haar ervaring met haar zoon vertellen aan Reddit, waar ze in een groep met haar uitbarsting en haar verdriet andere gebruikers wilde helpen, die deze vrouw steunen, haar troosten, haar advies geven, haar helpen. Haar 4-jarige zoon wilde zo graag een specifiek knuffeldier hebben, maar dat specifieke speelgoed was duur en de vrouw had niet het geld dat nodig was om het voor hem te kopen. Om de kleine niet van streek te maken, kreeg ze een briljant idee: ze nam een ​​oude blauwe deken, pakte naald en draad en borduurde een schattig zacht stuk speelgoed dat eruitzag als wat het vierjarige jongetje zo graag wilde hebben, waarna ze de foto van haar “arme” creatie op Reddit publiceerde.

Ze had niet verwacht dat tienduizenden gebruikers niet alleen haar tedere idee zouden steunen om haar zoon gelukkig te maken tegen bijna geen kosten, maar ook niet dat ze solidair zouden zijn om speelgoed dat ze niet meer gebruikten te geven aan het kind van de vrouw in nood!

Na enige tijd werden er tientallen knuffels voor haar zoon thuisbezorgd, genereus geschonken door veel van de Reddit-gebruikers die met aandacht en emotie het verhaal van de financiële problemen van deze moeder hadden gelezen en besloten een bijdrage te leveren met een eenvoudig gebaar om de vierjarige een ​​glimlach te geven. In een nieuwe post op Reddit wilde de ontroerde moeder iedereen bedanken: "Kijk eens wat jullie voor mijn zoon hebben gedaan. Jullie zijn allemaal geweldig. Bedankt dat jullie ervoor hebben gezorgd dat een moeder die voor haar kinderen heeft gevochten en die uitgeput en verslagen is, zich geliefd voelt. Ook al lijk ik te huiveren, en ik weet dat het alleen maar Reddit is, maar jullie hebben me vanavond opgevrolijkt en jullie kunnen niet begrijpen hoe dankbaar ik ben voor wat jullie hebben gedaan!"

Hieronder zie je de video waarin het blije kind speelt omringd door zijn nieuwe knuffels:

Advertisement

Wat een genereus en ontroerend gebaar, nietwaar?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt