De bruid wil niet dat de bejaarde grootmoeder van haar vriend de receptie bijwoont en veroorzaakt ophef - BekijkDezeVideo.nl
x
De bruid wil niet dat de bejaarde grootmoeder…
Hij plaatst een foto van zijn huis in aanbouw en gebruikers zamelen geld in om hem te helpen Straatverkoper slaagt erin om alle 4 de dochters naar de universiteit te sturen, ook al geloofde niemand het

De bruid wil niet dat de bejaarde grootmoeder van haar vriend de receptie bijwoont en veroorzaakt ophef

10 Januari 2022 • Door Janine
4.943
Advertisement

Bij het organiseren van een bruiloft moet natuurlijk ook de gastenlijst worden opgesteld en vaak discussiëren we welke plaats we aan de verschillende familieleden en vrienden moeten toewijzen. Een vrouw ging echter misschien te ver met haar egoïsme en vroeg haar vriend om zijn 98-jarige grootmoeder niet naar de receptie te laten komen. De reden? Volgens de bruid zou de oude vrouw zich niet op haar plaats voelen. Het bruidspaar had al besloten om een ​​bruiloft zonder kinderen te houden, om zo een receptie te kunnen organiseren op basis van alcohol en muziek, en de aanwezigheid van de 98-jarige oma zou "om dezelfde reden" ongewenst zijn, opnieuw volgens de vrouw. Haar vriend nam het nieuws natuurlijk niet goed op en zijn oma ook niet.

De twee hadden grote ruzie over de grootmoeder van de bruidegom. De bruid zei dat de oudere vrouw welkom zou zijn bij de ceremonie, maar niet op de receptie, waar ze van plan was om in het gezelschap van haar vrienden te genieten van een overvloed aan alcohol. Kortom, als er geen kinderen aanwezig mochten zijn, zou ook een bijna 100-jarige grootmoeder niet mogen komen!

De vrouw vroeg de internetgebruikers om een ​​mening en gaf andere details over de situatie: de grootmoeder wilde heel graag de bruiloft van een van haar kleinkinderen (de eerste) bijwonen, ook omdat ze waarschijnlijk niet lang genoeg zou hebben geleefd om de bruiloft van de andere jongere kleinkinderen bij te wonen. Lijkt het je geen goede reden om zowel aan de ceremonie als aan de receptie deel te nemen? Blijkbaar vond de bruid een vluchtige aanwezigheid bij de ceremonie voldoende.

"Ze beweren allebei dat het goed met haar gaat en dat ze de receptie wil bijwonen. Maar ik weet dat we onvermijdelijk voor haar zullen moeten zorgen, terwijl ik gewoon dronken wil worden en los wil gaan met mijn vrienden," zei de vrouw. De meeste Reddit-gebruikers hebben de klachten van de bruid fel bekritiseerd, die haar herhaaldelijk "een echte egoïst" noemden, en benadrukten het feit dat de gebeurtenis voor zowel de bruidegom als de grootmoeder van de bruidegom erg belangrijk was.

De bruid besloot haar klagende relaas met de woorden: "Nu is de grootmoeder echt boos op me en wil niet met me praten, en mijn vriend is ook boos. Ik denk dat ik het recht heb om dit verzoek te doen, ik ben tenslotte de bruid".

Hoe beoordeel je deze beslissing?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt