Bruid wil de oma van haar vriend niet op hun bruiloft: dit zorgt voor ophef in de familie

Janine image
door Janine

24 Juni 2023

Bruid wil de oma van haar vriend niet op hun bruiloft: dit zorgt voor ophef in de familie
Advertisement

Het huwelijk is een speciaal moment dat liefde en wederzijdse toewijding viert: deze speciale dag viert de bereidheid van twee geliefden om het leven samen te delen “in goede en slechte tijden”. Het is daarom essentieel dat het bruidspaar zich vrij kan voelen om het recht te hebben om de bruiloft naar hun zin te organiseren, inclusief wie ze wel of niet naast zich willen hebben.

Maar wat gebeurt er als de bruid en bruidegom het niet eens zijn met de keuze van de gasten? Dit is wat er gebeurde met een jonge vrouw die besloot om het internet om advies te vragen over haar recente familieruzie.

via Reddit

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

Een jonge bruid heeft haar vriend gevraagd zijn 98-jarige grootmoeder uit te sluiten van het feest. De reden? Volgens het meisje zou de oude vrouw zich niet op haar plaats voelen. Eerder hadden de bruid en bruidegom besloten om een bruiloft te organiseren zonder kinderen om te genieten van een feest met dans en muziek. De aanwezigheid van zijn 98-jarige oma zou "om dezelfde reden" verboden zijn, aldus de bruid. Natuurlijk waren haar vriend en zijn grootmoeder niet blij met dit nieuws.

De bruid beweerde dat de oudere dame zou zijn uitgenodigd voor de ceremonie, maar uitgesloten van het feest, waarin ze van plan was om plezier te hebben met vrienden, te genieten van alcohol en het verwelkomen van een grootmoeder van bijna 100 jaar zou - - volgens haar - speciale aandacht vereisen. Oma vond het echter geweldig om de bruiloft van haar oudste kleinkind bij te wonen, vooral omdat ze de huwelijken van haar jongere kleinkinderen waarschijnlijk niet meer zou meemaken. Volgens de bruid zou een korte aanwezigheid bij de ceremonie echter voldoende zijn geweest.

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

"Ze staan ​​er allebei op dat het goed zal gaan en ze wil het feest bijwonen. Ik weet echter dat we onvermijdelijk voor haar zullen moeten zorgen, terwijl ik gewoon plezier wil hebben en los wil gaan met mijn vrienden”, verklaarde de vrouw. Veel Reddit-gebruikers hadden sterke kritiek op de klachten van de bruid, noemden haar herhaaldelijk "egoïstisch" en benadrukten het belang van het evenement voor zowel de bruidegom als de grootmoeder van de bruidegom.

De vrouw sloot haar klagende relaas af met deze woorden: "Nu is zijn oma echt boos op me en wil ze niet eens met me praten, en mijn vriend is ook woedend. Ik denk echter dat ik het recht heb om dit verzoek te doen, ik ben tenslotte de bruid."

Vind je dat ze overdrijft?

Advertisement